Extra large 0 1
FRA START: Keylor Navas fikk tillit fra start i Zidane sin første kamp i sin andre periode som trener i klubben.

Spillerkommentarer: Celta Vigo (H)

Etter lørdagens kamp mot Celta Vigo snakket Navas, Odriozola, Ceballos og Valverde med pressen.

Real Madrid tok en grei seier hjemme mot Celta Vigo lørdag ettermiddag. Det tok en stund før sjansene begynte å komme for Los Blancos, men i det 62. minutt sendte Isco Real Madrid i føringen etter et fantastisk forarbeid av Asensio og målgivende av Benzema. I det 77. minutt doblet Gareth Bale ledelsen etter målgivende pasning av Marcelo. En helt grei redebut for Zidane, der flere av spillerne som fikk lite spilletid under Solari fikk tillit, og leverte varene. 

Les også: Real Madrid 2-0 Celta Vigo

Navas:

Jeg er glad fordi jeg var sulten for å komme tilbake med å spille. Jeg har jobbet med ekte intensitet, og vi er takknemlige og veldig fornøyde. Zidane ga meg sin støtte og satte sin lit til meg i sin første kamp her, og han ga meg sjansen til å spille i sin første kamp der han var tilbake. Jeg skal jobbe veldig hardt for å være tilgjengelig for ham.
Hver trener har sin måte å gjøre ting på. Zidane har valgt den oppstillingen han trodde var best for i dag. Vi gikk alle ut der, prøvde hardt og spilte spillet vårt. En spiller når sitt beste nivå når han spiller på fast basis og det er sånn vi vinner kamper. Vi har bare hatt tre treningsøkter med ham, og det har vært en fin følelse i troppen. Han ga oss en prat for å forklare hvordan vi skulle spille. 

Redningen i første omgang

Du må alltid forsøke å være i best mulig posisjon, med føttene på bakken, slik at du kan reagere og få balansen til å trå til og ikke miste sikten på ballen. 

Rent bur

Det er noe som startet fra angrepet med Benzema, Asensio, Isco, som alle løp hardt tilbake. Hver spiller visste at hvis vi ønsket å holde buret rent, måtte de gjøre sitt beste. 

Kontrakten med Real Madrid

Jeg har to år igjen på kontrakten min. Ingen kan forutsi fremtiden, men mens jeg er her skal jeg gi alt jeg har for dette merket jeg har på brystet. Jeg må bare fokusere på trening hver dag, være ansvarlig og spille når jeg får muligheten. Jeg aner ikke om jeg kommer til å være i startoppstillingen. Jeg er klar til å spille, og hvis han gir meg flere muligheter, vil jeg nyte dem. 

 Odriozola:

Ny trener og et nytt kapittel. Zidane er en del av historien om fotball og madridismo. Han var mitt idol da jeg var barn. Du kan alltid legge merke til trenerens veiledning. Han fikk ideene sine ut til oss, og vi så det ut på banen. Vi starter en ny syklus, og vi er veldig fornøyd med dagens prestasjon. Alle ser veldig fokusert ut. En trener har kommet inn som har gitt økt motivasjon og når det skjer, er du ivrig etter å imponere ham. 
Det denne klubben har lært meg er at hver kamp er som en finale. Hver og en av oss må gi hundre prosent. Det er den eneste hemmeligheten til suksess. Vi har en flott gruppe, en av de beste i verden på grunn av kvaliteten på spillerne.

Isco og Bale

Isco har ikke fått spille, men han spilte en bra kamp i dag, og vi må gratulere ham. Vi er også glade for Bale fordi han er en flott spiller og han gir oss mye.

Ceballos:

Sannheten er at de tre poengene var viktige for å få den gode følelsen tilbake. Trenerbyttet har funket. Laget har det bra, og vi fikk de tre poengene, det er det viktigste. Målet er å ta tre poeng i de ti resterende kampene. Isco og Bale er viktige, som alle spillere i troppen. 

Zidanes beslutninger

Du må respektere enhver beslutning han tar, og alle må være skrudd på helt til serien er ferdigspilt. Siden første minuttet har han vist meg tillit, med å bytte meg inn først i et kritisk tidspunkt i kampen. Han fortalte meg å gå ut å spille og nyte det.

Valverde:

Vi er veldig glade. Som treneren fortalte oss, flyttet vi ballen fra den ene siden til den andre så fort som mulig, og lette etter Isco, som var den mest kreative spilleren. Det er veldig viktig å vinne ballen raskt fordi motstanderen ligger tett på deg og det er vanskelig å unngå presset.

Zidane

Jeg beundrer ham virkelig. Han har gitt alt som spiller og som trener og nå må vi lære av ham og våre lagkamerater. Vi har hatt noen veldig gode treningsøkter denne uken, en bra dynamikk, og det må opprettholdes til slutten av sesongen.

Hva synes du om det spillerne sa?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07