Extra large ramos landslag 1
LANDSLAGSPAUSE: Seksten spillere fra Real Madrid skal ut på landslagsoppdrag den kommende uken.

Spillere på landslagsoppdrag

Det er for første gang på lang tid landslagspause, og 16 Real Madrid-spillere skal ut i aksjon.

Real Madrid er som vanlig godt representert når trenerne til de respektive landslagene verden over skal velge ut sine spillere for diverse landslagsoppdrag, og denne gang er ikke annerledes. Tretten spillere som til daglig er en del av klubben er blitt tatt ut for å spille for sine landslag denne gang, mens Martin Ødegaard, Borja Mayoral og Achraf Hakimi som alle er på utlån, også skal ut i aksjon for deres landslag. Enkelte av de skal kun spille treningskamper, mens andre skal ut i aksjon for diverse kvalifiseringer. 

Spania - Norge (Lørdag 23.mars kl:20.45)
Malta - Spania (Tirsdag 26.mars kl:20.45)

Sergio Ramos, Dani Ceballos og Marco Asensio har alle blitt kalt opp av Luis Enrique for å representere det spanske landslaget i kvalifiseringen til EM i 2020. Den første kampen spilles lørdag kveld mot Norge på Estadio Mestalla i Valencia, mens den andre kampen spilles på Ta' Qali mot Malta tirsdag kveld. Begge er kamper som er en del av kvalifiseringen til EM i 2020, og det er derfor ventet at Luis Enrique velger de spillerne han mener vil gi han den beste mulige starten på turneringen. 

Belgia - Russland (Torsdag 21.mars kl:20.45)
Kypros - Belgia (Søndag 24.mars kl:20.45) 

Thibaut Courtois er som vanlig blant de utvalgte når Belgia skal spille landskamper, da sisteskansen er av de viktigste brikkene til landslaget. Målvakten skal spille to kamper, den første mot Russland på King Baudouin Stadium torsdag kveld, og den andre mot Kypros på GSP Stadium søndag kveld. Begge kampene er en del av kvalifiseringen til EM i 2020, og det er ventet at Roberto Martínez kommer til å velge Courtois til å vokte buret begge kamper, spesielt da de møter deres tøffeste motstander fra gruppen i Russland. 

Kroatia - Aserbadjan (Torsdag 21.mars kl:20.45)
Ungarn - Kroatia (Søndag 24.mars kl:20.45)

Luka Modric som tidligere denne sesongen vant Ballon d'Or er selvfølgelig en del av det kroatiske landslaget som skal forsøke å gjenskape suksessen fra VM med å ta seg til EM i 2020. Han skal spille to kamper, den første mot Aserbadjan torsdag kveld på Maksimir stadium, og den andre på Groupama Arena mot Ungarn søndag kveld. Det er ventet at midtbaneeleganten kommer til å starte begge oppgjør, da han er en sentral brikke av laget som skal forsøke å få en god start på turneringen. 

Moldova - Frankrike (Fredag 22.mars kl:20.45)
Frankrike - Island (Mandag 25.mars kl:20.45)

Raphaël Varane er som vanlig en del av troppen til Didier Deschamps, og det franske landslaget skal forsøke å gjenskape suksessen fra VM hvor de vant, med å komme seg til EM i 2020. Den franske forsvareren skal spille to kamper, den første mot Moldova på Zimbru Stadium fredag kveld, og den andre mot Island på Stade de France mandag kveld. Det er ventet at midtstopperen starter begge oppgjørene da han er en viktig brikke i forsvaret til det franske landslaget. 

Wales - Trinidad & Tobago (Onsdag 20.mars kl:20.45)
Wales - Slovakia (Søndag 24.mars kl:20.45)

Gareth Bale er som vanlig en del av troppen til Ryan Giggs da angriperen er den store stjernen på det walisiske landslaget, som nå skal forsøke å kvalifisere seg til EM i 2020. Den walisiske kantspilleren skal spille to kamper, den første mot Trinidad & Tobago onsdag kveld på Racecourse Ground, og den andre er mot Slovakia søndag kveld på Cardiff City Stadium. Den første kampen er en treningskamp, mens den andre er en del av kvalifiseringen til EM i 2020. Det er ventet at Bale starter begge oppgjørene. 

Tyskland - Serbia (Onsdag 20.mars kl:20.45)
Nederland - Tyskland (Søndag 24.mars kl:20.45)

Joakim Löw har utelatt flere store navn fra landslagstroppen denne gang, men Toni Kroos er som vanlig en del av laget, og skal være med når Der Mannschaft revansjerer seg. Den tyske midtbanegeneralen skal spille to kamper, den første mot Serbia onsdag kveld på Volkswagen-Arena, og den andre er mot Nederland søndag kveld på Amsterdam Arena. Den første kampen er en treningskamp, men den andre er en del av kvalifiseringen til EM i 2020. Det er ventet at Kroos spiller fra start i begge oppgjør. 

Guatemala - Costa Rica (Lørdag 23.mars kl:02.00)
Costa Rica - Jamaica (Onsdag 27.mars kl:03.00)

Keylor Navas er som vanlig en del av landslaget til Costa Rica, da han er en av de aller største idrettsstjernene i landet, og en sentral del av landslaget. Sisteskansen skal spille to kamper, den første mot Guatemala lørdag kveld på Estadio Doroteo Guamuch Flores, og den andre onsdag kveld på Estadio Nacional. Det er ventet at målvakten starter begge oppgjørene, med mindre det kommer beskjed fra Zidane om at han ønsker en tidlig retur for Navas dersom han skal spille mot Huesca. 

Uruguay - Uzbekistan (Fredag 22.mars kl:12.35)
China/Thailand - Uruguay * (Kun om de avanserer til finalen)

Federico Valverde har ikke vært en sentral brikke for Uruguay, men grunnet sitt gode spill for Real Madrid så er han igjen inkludert i landslagstroppen. Midtbanespilleren skal spille en kamp i China Cup mot Uzbekistan fredag formiddag, og om de vinner den så skal de spille en kamp til mot vinneren av China og Thailand. Det er usikkert om unggutten blir å se fra start, men han er uten tvil en av landets kommende stjerner, og vil muligens få spilletid. 

Brasil - Panama (Lørdag 23.mars kl:18.00)
Tsjekkia - Brasil (Tirsdag 26.mars kl:20.45)

Carlos Casemiro har blitt en sentral brikke på midtbanen til det brasilianske landslaget, og er som vanlig tatt ut for å representere de. Han skal spille to kamper, den første lørdag kveld mot Panama Estadio Dragão i Portugal, og den andre tirsdag kveld mot Tsjekkia på Eden Arena. Begge kampene er treningskamper da lagene fra Sør-Amerika ikke har noen turneringen å kvalifisere seg til per nå. Det er ventet at brassen kommer til å starte begge oppgjørene. 

Spania U-21 - Romania U-21 (Torsdag 21.mars kl:18.45)
Spania U-21 - Østerrike U-21 (Mandag 25.mars kl:18.45)

Jesús Vallejo har ved flere tilfeller vært en del av ungdomslandslaget når han har vært skadefri, og denne gang får han med seg lagkamerat Sergio Reguilón. Sistnevnte har glitret denne sesongen, mens Vallejo kun har vært på banen ved tre anledninger. De skal spille to kamper, den første kampen spilles torsdag kveld på Estadio Los Cármenes, og den andre spilles mandag kveld på Estadio Nuevo Mirador. Begge kampene er treningskamper, og det er ventet at begge får spilletid i disse kampene. 

Spillere på utlån: 

Malawi - Marokko (Fredag 22.mars kl:14.00)
Marokko - Argentina (Tirsdag 26.mars kl:20.00)

Unggutten fra Marokko har vært en viktig brikke på landslaget, da han kan bekle begge sidebacker, og er som vanlig en del av troppen. Han skal spille to kamper, den første mot Malawi tirsdag ettermiddag på Kamuzu Stadium, og den andre mot Argentina tirsdag kveld på Grand Stade de Tanger. Den første kampen er deres siste kamp i kvalifiseringen til Afrikamesterskapet, hvor de sikrer avansement med poeng, mens den andre er en treningskamp. Det er ventet at unggutten får spilletid da han har levert meget godt på utlån hos Borussia Dortmund denne sesongen. 

Spania U-21 - Romania U-21 (Torsdag 21.mars kl:18.45)
Spania U-21 - Østerrike U-21 (Mandag 25.mars kl:18.45)

Borja Mayoral har vært en viktig de lav ungdomslandslaget i en lengre periode, og har tidligere herjet når han har spilt for de. Han skal spille to kamper, den første kampen spilles torsdag kveld på Estadio Los Cármenes, og den andre spilles mandag kveld på Estadio Nuevo Mirador. Det er ventet at angriperen får spilletid i disse kampene, da han spiller regelmessig på utlån for Levante. 

Spania - Norge (Lørdag 23.mars kl:20.45)
Norge - Sverige (Tirsdag 26.amrs kl:20.45)

Martin Ødegaard har storspilt for Vitesse Arnhem denne sesongen, og notert seg for syv scoringer samt seks målgivende pasninger. Han er igjen en del av landslagstroppen til Lars Lagerbäck, og skal spille to kamper, hvor den første spilles lørdag kveld mot Spania på Estadio Mestalla. Der venter medspillere fra Real Madrid som Ramos, Ceballos og Asensio. Den andre kampen er en skikkelig rivalisering da Söta Bror venter på Ullevål tirsdag kveld. Begge kampene er en del av kvalifiseringen til EM i 2020, og det er ventet at Martin Ødegaard får spilletid. 

Skal du se noen av kampene? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07