Extra large arbeloa
FORNØYD: Arbeloa er fornøyd med at Zinedine Zidane er tilbake som Real Madrid-trener.

Arbeloa: - Ting har endret seg

Vår tidligere høyreback mener at det er gode nyheter at Zidane er tilbake i Madrid.

Det har vært en svært tøff sesong for Real Madrid-supportere, da vårt lag denne sesongen ikke kommer til å vinne et eneste trofé av betydning. Likevel virker det som at stemningen i troppen og rundt klubben er bedre enn på en god stund, og det skyldes i stor grad at legenden Zinedine Zidane er tilbake som klubbens hovedtrener. Nylig snakket Arbeloa med pressen om hva hans retur betyr for laget.

Det er svært gode nyheter for alle som elsker Real Madrid at Zidane er tilbake. Han kjenner denne garderoben bedre enn alle andre. Mange av spillerne på dette laget har vokst opp med å ha han som forbilde, og han har en respekt i garderoben ingen andre trenere har. Han gir alle en rettferdig sjanse, og kommer til å sørge for at laget avslutter sesongen på en god måte.

Forsterkninger

Dette er et lag som har vunnet Champions League fire ganger de siste fem årene. Det er vanskelig å forsterke et så godt lag, og jeg er ikke tilhenger av begrepet "revolusjon". Det kommer nok til å skje ting, men man må huske på at dette fremdeles er et svært godt lag.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07