Extra large navas united
SKUFFET: Keylor Navas er skuffet over hvordan ting har gått for han denne sesongen.

Navas: - Solari ga meg ikke en reell sjanse

Keylor Navas har avgitt et svært interessant intervju der han snakker om sesongen han har hatt.

Keylor Navas er mannen Zinedine Zidane stolte 100% på når Real Madrid vant Champions League tre sesonger på rad. Vår franske trener stolte så mye på burvokteren fra Costa Rica at han nektet klubben å hente Kepa for et år siden. Denne sesongen har Navas slitt med å få spilletid, og i et intervju har han forklart hvor frustrerende ting har vært for han denne sesongen.

Solari hadde bestemt seg, og uansett hva jeg gjorde kom jeg ikke til å få spille. Jeg følte at det ikke hadde noe å si hva jeg gjorde på trening, han hadde bare bestemt seg. Jeg snakket ikke mye med Solari. Nå er jeg rolig igjen, fordi jeg vet at Zidane er ærlig og rettferdig med alle.

Snakket du noen gang med Solari om spilletiden din?

Ja, men det er ikke verdt å snakke om det nå. Vi må fokusere på ting som ligger foran oss nå. Zidane er vår trener nå, og han er rettferdig mot alle.

Har du vurdert å forlate klubben i sommer?

Noen valg må man ta, men det er ikke riktig tid for å tenke på dette nå. Vi får se hvordan ting utarter seg nå som sesongens avslutning nærmer seg.

Solari sa at du er en gentleman...

Han sa det til meg, men utover det ga han meg ingenting. Jeg er ikke interessert i det han sa, jeg har null følelser vedrørende den perioden.

Til slutt; hvordan var det når Zidane spilte deg fra start mot Celta Vigo?

Det var veldig emosjonelt for meg. Jeg følte meg veldig glad og stolt.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07