Extra large  1vc6472
LEGENDEKAMP: Real Madrid-legendene tar imot Chelsea-legendene på Santiago Bernabéu i sommer.

Tore André Flo til Santiago Bernabéu

Tore André Flo skal spille for Chelsea i Fiesta Corazón Classic Match på Santiago Bernabéu i juni.

I løpet av gårsdagen ble årets motstander for Real Madrid-legendene offentliggjort, og denne gangen er det Chelsea-legendene som skal gjeste Santiago Bernabéu i Fiesta Corazón Classic Match i juni. Legendene til Real Madrid og Chelsea skal møtes til den årlige veldedighetskampen på Santiago Bernabéu, og det vil derfor være mulig å se legender som Roberto Carlos,  Michael Essien, Marcel Desailly, Álvaro Arbeloa og Raúl i aksjon igjen. I tillegg skal den tidligere norske storscoreren Tore André Flo være med for sitt Chelsea-lag, og, som representant for Chelsea, deltok nordmannen på kunngjøringen i går. Årets inntekter i veldedighetskampen, som blir arrangert hvert år av Real Madrid Foundation, vil gå til organisasjonens veldedige formål. Kampen skal spilles søndag 23. juni på Santiago Bernabéu. 

Florentino Pérez hadde følgende å si under dagens seanse:

Dette arrangementet har allerede blitt en tradisjon og et populært opplegg. Det er en forpliktelse fra fotballverden til samhold, og med styrken til denne sporten, å samle folk. Dette stadionet, som har huset de beste spillerne i historien, samler hvert år legendene til de største klubbene i verden. På søndag 23. juni vil det være muligheten til å skape entusiasme og håp for mange barn som opplever urettferdighet og ulikhet. 
Real Madrid legender og Chelsea legender kommer til å spille kampen som garantert blir uforglemmelig for de av os som elsker denne sporten. Fansen vil få muligheten til å nok en gang nyte spillere som Desailly, Gudjohnsen, Essien, Carvalho, Raúl, Roberto Carlos, McManaman og Álvaro Arbeloa. For oss er det en stor ære å ønske en av de største klubbene i verden velkommen når Chelsea kommer på besøk
Vi er evig takknemlige for å kunne dele denne kampen med deg og våre fans. Soladiaritet er den mektigste verdien for å motkjempe de vanskeligste situasjonene, og denne kampen er, nok en gang, et vitalt instrument for dette. Alt dette møtet skaper kommer til å hjelpe barnene som blir hjulpet av Real Madrid Foundation i de sosiosportslige prosjektene vi har i over 80 land. 

Globalt fenomen

Konsolideringen av Corazón Classic Match-kampen demonstrerer styrken i fotball, utover resultat, utover forskjeller, og utover farger. Denne sporten er et globalt fenomen som også bidrar til styrke generøsiteten til mennesker. Hvert år nyter vi et stadion fult av glede og illusjoner, med hele familier som kommer for å dele sportens verdier. Denne kampen vil gjøre oss alle sammen stolte og glade for barnene som trenger det mest. 

Tore André Flo:

Det er en glede å være her i dag, og jeg vil takke Florentino Pérez og Emilio Butragueño. Det er en ære å spille mot Real Madrid-legendene. Kampen er veldig flott, ikke bare på banen, men Real Madrid Foundation og Chelsea Foundation gjør livene til tusenvis av mennesker over hele verden bedre. Det er en stor mulighet å spille på et av de største stadionene, dette er det beste stedet å spille. Jeg har snakket med lagkameratene mine, og vi er alle glade for å kunne spille her til sommeren. Det er ingen tvil om at veldedigheten vil vinne dette store arrangementet, og jeg håper at alle kommer og har det gøy. Takk igjen til alle som gjorde dette mulig. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07