Extra large 0 1
ETTERTRAKTET: Vinicius Jr var ønsket av både Real Madrid og Barcelona, men valgte til slutt hovedstadslaget.

Vinicius Jr: – Barca ville betale mer for meg

Vinicius Jr har blitt intervjuet av Cadena SER, og kommer med flere oppsiktsvekkende svar.

Den unge venstrevingen har levert en strålende debutsesong for Real Madrid og har fått sitt gjennombrudd for Los Blancos. Han ble for noen uker siden tatt ut i landslagstroppen til A-laget til Brasil, men skadet seg i denne sesongens siste Champions League-kamp mot Ajax, og måtte melde forfall. Denne uken har han blitt intervjuet av Cadena SER, og blant annet snakket om hvordan det er å bli trent av Zinedine Zidane og at han valgte Real Madrid foran Barcelona selv om de ville betale mer. 

Hvorfor han valgte Real Madrid

Faren min fortalte meg aldri om interesse fra klubber, bortsett fra Barcelona og Real Madrid. Da besøkte vi begge klubbene og likte dem begge. Barcelona ønsket å betale mer, men vi ønsket det beste prosjektet, og Marcelo og Casemiro snakket til meg og hjalp meg med å bestemme meg. 

Livet i Real Madrid 

Alt har gått veldig fort. Marcelo og Casemiro fortalte meg at alt her skjer fort. Ingen trodde jeg kom til å spille utenfor Brasil. 

Skaden

Jeg blir bedre og bedre. Vi jobber for å komme tilbake så snart som mulig. Jeg gråt på grunn av skaden, akkurat som jeg gjorde i kampen. Jeg håper å spille igjen før slutten av sesongen, og jeg vil prøve å komme tilbake så snart som mulig.

Var du lei deg når Lopetegui fikk sparken?

Ja, fordi han hjalp meg mye i pre-season og han var min første trener i Europa.

Tilliten fra Solari

Solari ga meg sjansen til å spille, lot meg gjøre jobben min og viste meg mer tillit. Han fortalte meg at om jeg spilte bra på Castilla ville jeg få sjansen på førstelaget. Senere, da jeg kom opp på førstelaget ga han meg sjansen som han hadde lovet meg. 

Zidane som idol og trener

Jeg har sett videoer av Zidane som spiller og han var utrolig. Casemiro fortalte meg at når Zidane snakket, ble han litt nervøs. Det er ganske annerledes hvordan Zidane snakker i forhold til Solari. Han er en legende, han vant alt, og han er spesiell. Til meg sa han at jeg ikke må stresse med skaden, for å komme sterkere tilbake. 

Blir Vinicius Jr en suksess under Zidane også?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07