Extra large rapha var
RYKTES BORT: Raphaël Varane skal, i følge flere troverdige medier, ønske seg bort fra Real Madrid.

Varane: – Vil ikke snakke om framtiden

Raphaël Varane ønsker ikke å kommentere ryktene som tilsier at franskmannen vil bort fra Real Madrid.

Raphaël Varane har vært en av Real Madrids aller beste spillere de siste sesongene, og etter at hans konkurrent Pepe forlot klubben sommeren 2017 har franskmannen vært Real Madrids soleklare førstevalg på stopperplass ved siden av Sergio Ramos. Varane er kun 25 år, men han er allerede en av verdens beste midtstoppere, og hans posisjon blant verdens beste forsvarsspillere ble konsolidert under sommerens verdensmesterskap. Da var Varane helt avgjørende for at Frankrike gikk seirende ut av mesterskapet i Russland. I tillegg har Raphaël Varane vunnet hele fire Champions League-titler i Real Madrid, og den fotrappe midtstopperen er svært populært hos trener Zinédine Zidane. Svært mange Real Madrid-fans holder også franskmannen svært høyt, og han blir ofte trukket fram som en framtidig kaptein for Los Blancos. 

Les også: Vinícius Jr: – Barca ville betale mer for meg

Derfor kom det som et stort sjokk for veldig mange at den franske storavisen L'Equipe for noen dager siden meldte om at Varane skulle ha et ønske om å forlate klubben. Den franske avisen skrev at den franske midtstopperen ønsket nye utfordringer et annet sted enn i Madrid, ettersom han allerede hadde vunnet alt i den spanske hovedstad. De fleste avføyde tidlig ryktene, og regnet dette kun som et ønske om ny og forbedret kontrakt for Varane. Senest i dag meldte likevel den anerkjente journalisten José Félix Díaz i MARCA at ryktene er reelle, og at den franske verdensmesteren allerede skal ha fortalt lagkameratene sine at han vil vekk fra klubben. Varane har for øyeblikket en kontrakt med Real Madrid som strekker seg til 2022, og han har en utkjøpsklausul på hele 500 millioner euro. 

Varane hadde følgende å si om ryktene, samt Zidane, i et intervju med Le Parisien:

Jeg vil ikke snakke om framtiden min. Jeg er ikke en person som diskuterer framtiden min offentlig. 

Zidane

Ni måneder er ikke lang tid. Det føltes som om det var i går. Jeg setter pris på ham, både som person og som trener. Han har vært veldig viktig for meg. 
Det er rart at det ble stilt samme spørsmålstegn rundt ham da han ble trener, som det ble med meg før verdensmesterskapet. 
Han har klart å stilne kritikerne, og han har vist sin egenskap til å lede den største klubben i verden. 

Hvor viktig er Raphaël Varane for Real Madrid?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07