Extra large mahou
MÅNEDENS SPILLER: Vinícius Júnior har blitt stemt fram som månedens spiller i februar av fansen.

Mahou Fem Stjerner

Vinícius Júnior har blitt kåret til månedens spiller for februar av Mahou Cinco Estrellas.

Real Madrid sto for en svært variert februar måned, og Vinícius Júnior sto for det meste som skjedde framover på banen for Los Blancos forrige måned. Real Madrid vant fire av de syv kampene de spilte i februar, men tapet mot Barcelona i Copa del Rey gjorde at Los Blancos røk ut av turneringen med 1-4 sammenlagt mot erkerivalen. Likevel spilte laget flere gode kamper, og borteseieren mot Atlético Madrid står fram som en svært sterk prestasjon av et Real Madrid-lag i god form. Vi vet selvsagt at begynnelsen av mars betydde slutten for alt håp om trofé denne sesongen, men Real Madrid spilte likevel flere gode kamper i februar. Vinícius Júnior ble stemt fram som månedens spiller av fansen, og brasilianeren var nominert sammen med Ramos, Reguilón, Benzema og Vázquez.

Les også: Varane: – Vil ikke snakke om framtiden

Vinícius Jr. ble en svært viktig spiller for Santiago Solari i februar, og brasilianeren spilte alle kampene. Han startet seks av syv kamper, og han sto bak det meste Real Madrid skapte framover på banen. Selv om han kun bidro med én scoring og én målgivende pasning, var Vinícius Jr. et lyspunkt i en ellers svært dyster periode for Real Madrid. Han var blant annet svært viktig mot Atlético Madrid på Wanda Metropolitano da han skaffet straffespark i den første omgangen. I tillegg var han svært god i begge kampene mot Barcelona, men unggutten hadde vanskeligheter med å finne nettmaskene i begge disse kampene. Nå er Vinícius Jr. skadet, og det er forventet at brasilianeren kommer til å være ute resten av sesongen. 

Prisen som månedens spiller blir delt ut av Mahou Cinco Estrellas, en av Real Madrids hovedsponsorer. Selskapet er et Madrid-basert bryggeriselskap, og de har samarbeid med en rekke klubber i Madrid som spiller både det øverste- og nest-øverste nivået i spansk fotball. Spilleren som får prisen som månedens spiller stemmes fram av fansen på diverse sosiale medier, og du kan være med på å stemme via Twitter eller Real Madrid-appen. 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07