Extra large mourinhopress
GODT VALG: José Mourinho mener det var riktig av Real Madrid-styret å tilby jobben til Zinédine Zidane igjen.

Mourinho: – Zidane er perfekt for Madrid

José Mourinho er begeistret over at Zinédine Zidane er tilbake som Real Madrid-trener.

Etter at Real Madrid røk ut av Champions League, og man visste at Santiago Solaris tid som Real Madrid-trener var over, var det mange som spekulerte i at José Mourinho var en av kandidatene til å ta over jobben som trener for verdens største fotballklubb. Slik gikk det altså ikke, og til slutt kom Zidane tilbake, til stor glede blant majoriteten av Real Madrid-supportere. Nå for tiden er portugiseren fotballekspert mens han venter på å få en ny jobb, og i den anledning kom han med noen tanker angående ansettelsen av Zidane.

Les også: International Champions Cup også i 2019

Jeg synes det er litt for tidlig å vurdere han som Real Madrid-trener, men på kort tid har han gjort noe helt utrolig, nemlig å vinne Champions League tre ganger på rad.
Dette er starten på en ny æra for han og spillerne. Han kommer inn med en litt annerledes oppgave denne gangen. Han må bygge opp klubben og ta vanskelige valg angående spillerlogistikk. Jeg har tro på at han er rett mann for denne jobben.

Kylian Mbappé

Han er en av hovedgrunnene til at Frankrike vant VM i 2018. Jeg sier ikke at han er den beste i verden, men han er nok den spilleren som har størst potensiale akkurat nå. Hvis jeg var trener nå, ville jeg ikke engang forsøkt å signere han. Jeg tror ikke det blir lett å kjøpe han, og jeg sier bare lykke til det laget som ønsker å forsøke.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07