Extra large skjermbilde 2019 03 26 kl. 10.45.01
NYTT MÅL: I helgen fortsatte Sergio Ramos sin fine form for Spania.

Panenka-spesialisten Ramos er i målform

Real Madrid-kapteinen har scoret i fem kamper på rad for det spanske landslaget.

Etter at Cristiano Ronaldo dro fra Real Madrid, var mange usikre på hvem som skulle overta ansvaret som straffeskytter i Real Madrid. Valget falt på Sergio Ramos, og sistnevnte har absolutt tatt godt vare på mulighetene sine. Ramos har tatt 10 straffespark denne sesongen, og alle har blitt omsatt til scoring. 

Les også: Mourinho: – Zidane er perfekt for Real Madrid

Som om ikke det var nok, har Ramos benyttet seg av "Panenka-metoden" på halvparten av straffesparkene. Både mot Girona, Valladolid, Celta Vigo, Girona og Norge har Ramos chippet ballen i mål fra straffemerket.Senest i helgen scoret Ramos på nok en motstander, og til stor fortvilelse for fotballinteresserte i Norge, kom scoringen mot det norske landslaget.

Dette ble Ramos' mål nummer 16 for sesongen, et utrolig antall for en midtstopper. Real Madrid-kapteinen har nå scoret i fem kamper på rad for Spania, og er dermed toppscorer for Luis Enriques menn med sine fem mål. Bak Ramos følger Rodrigo og Paco Alcácer (3), Saúl (2), Isco, Marco Asensio, Dani Ceballos, Brais Méndez og Bartra (1).

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07