Extra large lucasvaz
TILBAKE: Lucas Vázquez er tilbake i trening etter å ha vært ute med skade siden begynnelsen av mars.

Lucas Vázquez tilbake i trening

Lucas Vázquez var å se tilbake på treningsfeltet med sine lagkamerater på mandag.

Lucas Vázquez har i løpet av sin tid i Real Madrid alltid blitt regnet som et soleklart andrevalg bak de mange offensive superstjernene i laget, men det er ingen tvil om at den spanske kanten har vært svært viktig for Los Blancos i flere sesonger nå. Han fikk ofte tillit av Zinédine Zidane i store kamper da han var trener for klubben sist, mens Santiago Solari regnet Vázquez som en av hans viktigste spillere. Tiden under Julen Lopetegui var tøff for Lucas, og han spilte relativt lite under den tidligere spanske landslagstreneren, men da han ble erstattet av Santiago Solari, ble ting helt annerledes. Vázquez ble en av Solaris mest betrodde menn, og han kom blant annet på scoringslisten mot Barcelona på Camp Nou. 

Les også: €1211 mill. i Florentinos andre periode

Da Real Madrid tok i mot Ajax på Santiago Bernabéu, endte det likevel med skuffelse for Vázquez, som måtte gå av banen i første omgang med en hamstringskade. Kampen endte med katastrofe for Real Madrid, og både Vinícius Jr., Vázquez og Carvajal pådro seg skader i denne kampen, mens Real Madrid også ble slått ut av Ajax i turneringen. Mandag var likevel Lucas Vázquez å se tilbake på treningsfeltet for Real Madrid, og den spanske vingen skal tilsynelatende være klar til dyst allerede mot Huesca på søndag. Det er likevel ikke sikkert at Zidane ønsker å risikere Lucas så tidlig etter returen fra skadeoppholdet.

Onsdag returnerte også landslagsspillerne som har vært på oppdrag for sine nasjoner i landslagspausen, og Zidane har dermed fått tilbake alle sine spillere til forberedelsene til søndagens La Liga-kamp. Marcos Llorente har også vært tilbake på treningsfeltet de siste dagene, mens både Vinícius Jr. og Dani Carvajal fortsetter sin vei tilbake fra skade. 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07