Extra large coach
PK: Zinedine Zidane møtte pressen i forkant av kveldens kamp mot Huesca.

Zidane: - Jeg er veldig glad i Pogba

På gårsdagens pressekonferanse kom det noen spennende kommentarer fra Zinedine Zidane.

I kveld er det duket for andre kamp under Zidane sin ledelse etter at han valgte å komme tilbake som Real Madrid-trener igjen. Det å møte pressen er en helt vanlig ting som alle trenere gjør før hver kamp. Zidane har et rykte på seg til å være litt småkjedelig på pressekonferanser og han sier alltid de rette tingene som vanligvis aldri skaper overskrifter. Men etter at han kom tilbake har han vært fast bestemt på at det kommer til å skje endringer, og i går snakket han rett ut om Paul Pogba.

Jeg er veldig glad i Pogba. Jeg kjenner han personlig og han er en unik spiller. Han tilbyr et lag enormt mange ferdigheter, og du finner ikke mange som er like gode som han. Han er god til å angripe og han er god defensivt. Han behersker alt som er viktig på en fotballbane. Han er ikke en del av mitt lag. Han er en Manchester United-spiller og det må vi respektere. Han liker Real Madrid, og når tiden hans i United er over, hvorfor ikke prøve lykken i Madrid?

Huesca

Huesca trenger poengene i denne kampen og det vet vi. De er et lag som fortjener mer poeng enn det de faktisk har fått. Jeg er mest opptatt av hva vi kan gjøre, og hvordan vi skal angripe denne kampen. Vi er i veldig god stand og vi har jobbet godt på trening. Vi må spille en god kamp for å ta alle tre poengene.

Ramos

Vi gratulerte han med dagen. Han er vår kaptein og leder på banen. Dette er som hans hjem, og jeg er sikker på at han kommer til å spille her i enda flere år enn det jeg gjorde. Han tar godt vare på seg selv og er tvers gjennom profesjonell. Han er en nøkkelspiller for dette laget og en viktig figur i hele klubben.

Rykter

Jeg forstår at du ønsker å stille meg sånne spørsmål. Vi har ti kamper igjen og det må være vårt eneste fokus akkurat nå. Jeg kan ikke snakke om mine spillere, eller andre spillere som er under kontrakt. Selv om jeg ikke snakker om andre spillere, betyr det ikke at det ikke kommer til å bli endringer, la det være klart.

Varane

Det er mye prat som foregår for tiden, men dette er hans hjem og han har vært her i åtte år. Jeg ser på han som en glad mann som er fokusert på den jobben han skal gjøre.
Pmn6