Marca: - Neymar signerer i dag

Marca melder at Neymar vil signere i dag, mens Neymar selv avkrefter alt.

En av sommerens største overgangssagaer ser ut til å ta en slutt, i alle fall ifølge Marca. Hovedstadsavisen melder i dag at Neymar signerer for Real Madrid i løpet av dagen, i en overgang verdt totalt 60 millioner euro. Neymar selv skal få 7 millioner euro i året for å spille for ”Los Blancos”, en lønningspose som bare overgås av Cristiano Ronaldo og Kaka.

Overgangssummen vil også bli den fjerde største i historien for Real Madrid. Bare overgangene til Cristiano Ronaldo, Zidane og Kaka vil være større.

Neymar selv avkrefter at han har blitt solgt. ”Jeg har blitt solgt rundt 30 ganger. Alt er bare spekulasjoner, det er ingen avtale.” Neymar sier også at han vært på sykehus som spanske og brasilianske medier melder, men at det var for personlige grunner, og ikke for noe annet.

Marca skriver også at begge klubbene kommer til å nekte for at en overgang har skjedd, i alle fall til presidentvalget i Santos er overstått. Presidentvalget er i desember i år, men slik vi kjenner Neymar-sagaen så vil det nok avvente enda lengre før vi vet hva som kommer til å skje.

Selv om klubbene og Neymar vil bekrrefte overgangen, så vil ikke overgangen fullføres før etter sommer-OL i 2012 ifølge Marca. Det er dermed bare å smøre seg med tålmodighet fremover.

Foto: Ambev Brasil

Pmn6