Extra large  he14627
SPILLERVURDERINGER: Karim Benzema stod frem når det gjaldt som mest, og var banens beste.

Spillervurderinger: Huesca (H)

Real Madrid klarte til slutt å sikre seier, og tre poeng mot bunnlaget Huesca.

Real Madrid 3-2 Huesca
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 29
Søndag 31.mars, kl:20.45

0-1 Cucho Hernández (2') - Assist: Ezeguiel Avila
1-1 Isco Alarcón (25') - Assist: Brahim Diaz
2-1 Dani Ceballos (61') - Assist: Karim Benzema
2-2 Xabier Etxeita (74') - Assist: Moi Gómez
3-2 Karim Benzema (89') - Assist: Marcelo Vieira

Det ble alt annet enn en lett kamp mot bunnlaget Huesca søndag kveld, da de både scoret det første målet og senere utliknet til 2-2. Real Madrid klarte dog å ro seieren i land, og fant tilbake til deler av de som gjorde de så suksessfulle i den forrige perioden til Zidane, hvor de nesten alltid klarte å avgjøre kampene mot slutten. Det var ingen perfekt kamp, og en rekke av de sentrale spillerne manglet til oppgjøret mot bunnlaget, men viktigst av alt, så sikret de tre poeng. 

Spillervurderinger: 

Luca Zidane (6): Kan ikke klandres for noen av målene, og er veldig offensiv, spesielt på baller som spilles i bakrom. Sliter litt med feltarbeidet, og mangler muligens noen centimeter, men gjør opp for det med beina, hvor han er utrolig solid. Flink med igangsettinger, og gjør totalt sett en godkjent kamp. 

Álvaro Odriozola (7): Løper utrettelig opp langs den høyre siden, og da det ikke lykkes så godt på den venstre siden, så skaper han flere gode sjanser på den høyre. Finner Benzema ved flere anledninger, men franskmannen klarer ikke å få ballen i mål. Har relativt god kontroll defensivt i duellspillet, men gjør samme feil som resten med tanke på markering ved overganger. 

Nacho Fernández (3): Fortsetter sin utrolig svake sesong med dårlige involveringer søndag kveld. Blir fullstendig rundlurt på den første scoringen, og mister markeringen på Etxeita ved scoring nummer to. Samtidig har han et meget solid returløp, hvor han hindrer Hernández en stor sjanse. Svak kamp fra Nacho, som ikke legger inn en god søknad for mer spilletid. 

Sergio Ramos (5): Får ikke forsvaret til å henge sammen, og det virker muligens som det svikter i kommunikasjonen. Virker ikke som kapteinen har helt kontroll over hvilken spiller han skal plukke opp i feltet. Er derimot solid i pasningsspillet, hvor han er trygg og solid. Gjør noen gode taklinger, og spiller en helt ok kamp. 

Marcelo Vieira (4): Sliter som vanlig defensivt, og viser ved flere tilfeller hvorfor Reguilón har blitt foretrukket fremfor han. Mister ballen alt for lett ved enkelte anledninger, og henger ikke med når gjestene kontrer. Har dog noen gode bidrag fremover, selv om også de er færre enn tidligere. Får med seg en målgivende pasning på scoringen til Benzema. 

Isco Alarcón (6): Scorer i sin andre kamp på rad, hvor han nok en gang er på rett sted til rett tid. Utenom dette så er han involvert i en rekke kombinasjoner offensivt, både med Marcelo og med Benzema. Tidvis faller han litt langt ned i banen, hvilket er negativt for Los Blancos da han ikke får utnyttet sine ferdigheter fullt ut. Totalt sett en godkjent kamp. 

Marcos Llorente (7): Fortsetter der han slapp før skaden med å dominere defensivt i banen, og viser frem en enorm arbeidskraft den tiden han er på banen. Strør pasninger med trygghet, bryter opp spillet motstanderne forsøker sentralt i banen. God kamp av den defensive midtbanespilleren. 

Dani Ceballos (6): Scoret Los Blancos sitt andre mål, og sender de opp i ledelsen. Et skikkelig kriger-mål hvor ballen skal i nettet, koste hva det koste vil. Ellers er han sentral i den oppbyggende fasen av spillet hvor strør rundt seg med pasninger, og er samtidig flink til å vri spillet. Godkjent kamp fra spanjolen. 

Gareth Bale (4): Fortsetter den dårlige trenden hvor han gjør utrolig lite ut av seg, og sløser med sjansene han får. Har noen svake skudd, og noen innlegg som ikke treffer der de skal. Er samtidig tredje sist på scoring nummer to, og har en gigantisk sjanse som han burde satt i mål. 

Karim Benzema (8 BB): Står frem når det gjelder som mest, og sikrer tre poeng helt på slutten av kampen med et vakkert skudd. Har flere gode sjanser til å score tidligere i kampen, men klarer ikke å få ballen mellom stengene. Dog så kommer han til sjansene, og er flink til å kombinere med sine lagkamerater, og var banens beste søndag kveld. 

Brahim Diaz (7): Er aktiv, og gjør en god jobb den tiden han er på banen. Liker å utfordre forsvareren foran seg, men er samtidig flink til å kombinere med lagkameratene og slipper ballen i korrekt tid. Får med seg en målgivende pasning på målet til Isco, og har et par gode pasninger til. Godt å se unggutten få spilletid, og skuffet absolutt ikke. 

Innbytterne: 

Lucas Vázquez (5): Løper som vanlig mye, og jobber knallhardt når han entrer banen. Har et skuddforsøk fra langt hold, uten at det setter Santamaria nevneverdig ut av spill. Påvirker ikke kampen nevneverdig. 

Federico Valverde (5): Kommer inn for å få mer løpskraft på midten, og gjør den jobben greit. Uten om dette så påvirker han ikke spillet nevneverdig, men nedlegger god innsats. 

Mariano Díaz (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering, men er aktiv og vil mye. 

Hvem syns du var Real Madrids beste spiller søndag kveld? 

Pmn6