Extra large franskmannen
TROVERDIGE KILDER: Jose Luis Sanchez hevder at Varane muligens er på vei vekk fra Real Madrid.

Troverdige kilder: Varane ønsker å dra

Troverdige journalisten, José Luis Sánchez, hevder at Varane har ytret sitt ønske om å dra fra Madrid.

Raphaël Varane kom til Real Madrid når han var 18 år. Nå, syv år senere, har han vunnet alt som vinnes kan og regnes som en av verdens aller beste midtstoppere. Varane har spilt en viktig rolle i et Real Madrid-lag som har vunnet Champions League tre sesonger på rad. Franskmannen er en stor del av klubbens fremtid, og er av mange ansett som Real Madrids fremtidige kaptein og leder.

Derfor er det ikke hyggelig å se de nyhetene som har kommet ut i media den siste uken. L'Équipe var de første som meldte at Varane ønsker seg nye utfordringer og samtidig føler at han ikke har blitt nok verdsatt av Real Madrid i form av lønn og slike ting. Når denne nyheten kom var det mange som tok det med en klype salt, men tidligere i dag ble det nærmest sendt sjokkbølger rundt om i Madrid når den troverdige journalisten, José Luis Sánchez, bekreftet dette. Han hevder at Varane har ytret sitt ønske til klubben om at han ønsker å dra. Midtstopperen har en utkjøpsklausul på 500 Millioner Euro, og Real Madrid kan fort få bud opp mot 100 Millioner.

Hvis dette stemmer er det svært tunge nyheter for Real Madrid, både nå og for fremtidens prosjekt. Florentino Pérez har en historie med å ikke "tvinge" spillere til å være i klubben mot deres vilje. Likevel er det flere som hevder at dette er et spill for galleriet, og at Varane kun forsøker å sikre seg en bedre kontrakt ved å presse Real Madrid med sitt ønske om å dra. Litt som Sergio Ramos gjorde med klubben og Manchester United for noen år siden. Dette kan fort utvikle seg til å bli en av de store sagaene i sommerens overgangsvindu, og det er viktig for klubben å få avklart denne situasjonen så raskt som mulig dersom det ligger noe i disse ryktene.

Vi kommer til å følge dette tett fremover og kommer selvfølgelig med oppdateringer dersom det skjer ting. Vi ønsker samtidig å kunngjøre at dette ikke er en aprilsnarr, og ingenting som vi har funnet på for gøy!

Pmn6