Extra large ceballos huesca
SK: Dani Ceballos scoret Real Madrid sitt andre mål, og snakket med pressen etter kampen.

Spillerkommentarer: Huesca (H)

Ceballos, Brahim og Odriozola snakket med pressen etter seieren mot Huesca.

Real Madrid kom tidlig bakpå i gårsdagens kamp, men svarte midtveis i den første omgangen og gikk inn i garderoben på 1-1. En time ut i oppgjøret så gikk vertene opp i ledelsen, men etter en ny svak defensiv jobb så utliknet gjestene. Mot slutten av kampen viste Karim Benzema frem et lite stykke magi, og sikret seieren samt tre poeng. Det var ingen optimal kamp for Los Blancos som var ventet å dominere fullstendig mot bunnlaget, men til syvende og sist så ble seieren sikret hvilket er det viktigste. Real Madrid fant tilbake til deler av det som gjorde de så gode under Zidane i hans forrige periode, hvor de avgjorde kampen i sluttminuttene. Etter kampen stilte tre spillere opp for pressen, og de sa følgende: 

Dani Ceballos: 

Vi visste hvor viktig de tre poengene i dag var, og laget hadde troen på seier hele veien. Det var kritisk for oss å sikre seieren, fordi vi kan ikke spille uavgjort på hjemmebane.
Vi som lag stresset litt når vi angrep, og vi glemte tidvis å forsvare vårt eget mål. I den andre omgangen spilte vi roligere, vi forsøkte hele veien, og takket være et stykke kunst fra Benzema, så fikk vi tre poeng. Når noe er mulig så er man nødt til å kjempe videre. Vårt mål er å gå steg for steg, og fortsette seiersrekken helt til sesongen er ferdig. På onsdag har vi en vanskelig kamp på Mestalla. 

Tillit

Zidane har gjort det klart fra første dag at vi alle kommer til å få våre muligheter, og han er rettferdig med samtlige spillere. Jeg er veldig glad, fordi jeg spilte i den første kampen, og i dag spilte jeg samtlige minutter, og samtidig bidro jeg med et mål for laget. Det er den beste måten å betale for tilliten han har vist meg siden hans ankomst.   

Benzema

Han har sin beste sesong i Real Madrid. Han bærer laget på sine skuldre i kritiske øyeblikk. I dag var han involvert i tre mål: han vant duellen mot motspilleren på det første målet, spilte en målgivende pasning på det andre, og scoret et fantastisk mål på det tredje hvilket sikret seieren. 

Brahim Diaz:

Det er ting vi kan forbedre, men på et generelt grunnlag så nedla vi en god prestasjon. Vi er fornøyde som lag, og det samme er jeg personlig. Jeg må fortsette arbeidet, og overbevise treneren fordi alle kan spille. Til slutt så er det fansen som forteller om de er fornøyde eller ikke. Du er nødt til å gi ditt beste fordi de fortjener det, og de er utrolig fans. Du er nødt til bevise for treneren at alle kan spille. Det er dette vi trener for, slik at vi kan gjøre vårt beste for denne klubben. Vi er fornøyde, og vi må forsøke å holde oss på denne stien. 
Jeg er veldig takknemlig for å ha startet kampen, og for at jeg var i stand til å spille den målgivende pasningen til Isco, selv om det er områder jeg kan forbedre meg. Jeg er veldig fornøyd med seieren, og med hele laget. Jeg føler meg veldig komfortabel med Zidane, og håper at jeg kan fortsette å komme med mitt bidrag, så jeg kan gi alt for denne klubben. Vi er veldig forente i garderoben, det er mange gode spillere og verdensstjerner, og vi er alle glade for å være en del. Du lærer nye ting fra de hver eneste dag, og jeg føler meg hjemme. 

Gi alt

Alle våre motstandere er gode lag, og når vi spiller elleve mot elleve så kan alt skje ute på gressmatta. Huesca gjorde en god jobb, men vi nedla en god prestasjon, og sikret til slutt seieren. Det var enkelte perioder i kampen hvor vi ikke var komfortable, men jeg syns at laget spilte til en god standard. Vi spiller for den beste klubben i verden, og vi er alle nødt til å gi alt om vi ønsker å spille. Vi er fokuserte på her og nå, og vi forsøker å opparbeide tillit mellom oss. Benzema er en veldig imponerende spiller, og en hyggelig kar. 

Álvaro Odriozola:

Vi er fornøyde med å ha sikret seieren i slutten av kampen. Alle lag kommer og konkurrerer, og det er det som gjør det til den beste ligaen i verden. De gjorde livet surt for oss. Huesca kjemper for videre eksistens, og vi kjemper også. Det var en hardt kjempet kamp, vi er nødt til å innrømme det. Det er ting vi kan forbedre, men vi vant kampen, og det er det viktigste. 
Veldig ofte er det ingen logiske forklaringer innen fotball. Man har dager hvor ting går bra, og andre dager hvor de ikke gjør det. Vi ga absolutt alt der ute for å sikre at ting gikk i vår favør, og vi spilte mye bedre i den andre omgangen. I den første omgangen så ga vi bort ballen alt for ofte, og det ga dem et løft. Vi klarte omsider å finne problemet før de siste 45 minuttene. Vi var ikke så imponerende som vi hadde ønsket å være, men det viktigste var å sikre seieren, og akkurat det gjorde vi. 

Spillere fra benken

I denne klubben så har enhver spiller utrolige kvaliteter, de presterer alle sammen til en høy standard, og jeg tror ikke det handlet om mangel på spilletid. Noen ganger så går ikke ting slik man forventer at de gjør, og man er i tillegg nødt til å ta motstanderen i betraktning. Vi er nødt til å gratulere Huesca, for med tanke på deres situasjon så nedla de en topp prestasjon. Benzema er den beste nr.9 i verden, og det er ingenting ukjent for meg. Når du trenger han, så står han frem, og han scoret et vakkert mål i kveld. 

Hva tenker du om det spillerne sa etter kampen? 

Pmn6