Extra large zizouadjso
PK: Zidane møtte pressen i forkant av morgendagens bortekamp mot Valencia.

Zidane før kamp: Valencia (B)

Zinedine Zidane har snakket med pressen i forkant av bortekampen mot Valencia.

Vi kommer til å endre på laget, og det blir en del utskiftninger sammenlignet med det laget vi stilte mot Huesca. Vi kommer til å spille en god kamp, og dette er en av LaLiga-kampene man elsker å delta i.  Vi får ikke gjort noe med kampoppsettet, vi kan kun fokusere på oss selv.
Det blir veldig vanskelig å vinne ligaen, men vår jobb er å kjempe til siste slutt. Jeg har vært en spiller selv, og jeg vet at alt kan skje. Vi må gjøre det bra, uavhengig av andre. Valencia er et godt lag, og det kommer til å bli en god kamp.

Kritikk etter at han brukte sin egen sønn mot Huesca

Kritikken endrer ingenting for meg. De som kjenner meg vet at Luca er her på grunn av den harde jobben han har lagt ned. Han har vært i denne klubben i 16 år, akkurat som Carvajal. Luca er en av disse, og hvis folk vil ta dette utover meg så får de bare gjøre det.

Varane

Jeg vil ikke ha et Real Madrid-lag uten Varane. Han er en ung spiller som har vært her i åtte år. Hvis han er irritert er det naturlig. Det er ting som skjer med oss alle, men det viktigste er at han ikke har sagt noe til meg.

Endringer

Jeg snakker fortløpende med klubben, og jeg har fortalt dem hva jeg ønsker å gjøre. Vi er allerede på saken, og etter sesongen vil ting bli offentliggjort.  Det vil bli endringer neste sesong, men dette er ikke riktig tid for å diskutere slike ting. Respekter de spillerne som er her nå.

Målvakt-situasjonen

Neste sesong ønsker jeg ingen debatt angående den situasjonen. Jeg skal gjøre dette klinkende klart når vi får planlagt til neste sesong. Det kommer sikkert til å være spillere som sier at jeg ikke ønsker dem, men jeg er alltid ærlig.

Marcelo

Jeg er veldig glad i Marcelo. Ting som blir sagt om han stemmer ikke og det er urettferdig. Jeg ønsker samtidig også å nevne Reguilón som er en god spiller. Han kommer også til å få spille denne sesongen.

Bale

Det er vanskelig når publikum piper mot deg, men dette er en del av vår jobb. Jeg vet hvordan det føles, siden jeg har opplevd akkurat det samme. Gareth Bale har masse personlighet og han kommer til å takle dette.
Pmn6