Extra large 0 1
REKORD: Benzema satte søndag en rekord han er helt alene om å ha.

Scoret mot alle han har møtt

Franskmannen har scoret mot alle 34 lagene han har møtt i La Liga, noe som er historisk.

Karim Benzema leverte varene mot Huesca forrige helg, og var kanskje Real Madrids beste spiller i den kampen. Før søndagens kamp var Huesca det eneste laget Benzema ikke hadde scoret mot som han har møtt i La Liga. Det fikk han gjort noe med, og ikke bare var han involvert i alle tre målene, han scoret også det avgjørende 3-2-målet ett minutt før full tid. Dermed satte Benzema en rekord som han er helt alene om å ha opp i gjennom hele historien av La Liga. Huesca ble da den 34. klubben Real Madrids nummer ni har scoret mot i La Liga.  

Med Real Madrid har han spilt 305 La Liga-kamper siden han debuterte 29. august 2009 mot Deportivo de La Coruña. Han har scoret 141 ganger i denne turneringen og er Real Madrids syvende mestscorende i seriesammenheng. 

Motstanderne

Benzema har scoret minst ett mål mot de 34 lagene han har møtt som Real Madrid-spiller i denne konkurransen. Det laget han har hatt mest suksess mot er Granada, som han har scoret 10 ganger mot. Han har også scoret 8 mål mot Getafe, Málaga, Rayo Vallecano og Athletic.

Blir det mål på Benzema i onsdagens kamp mot Valencia?

Pmn6