Extra large  he12795
TAP: Álvaro Odriozola er vår utvalgte som banens beste for Real Madrid i kveld.

Spillervurderinger: Valencia (B)

Ingen stod frem for Los Blancos i tapet for Valencia onsdag kveld.

Valencia 2-1 Real Madrid
Estadio Mestalla, Valencia
LaLiga Santander, runde 30
Onsdag 3.april, kl:21.30

1-0 Gonzalo Guedes () - Assist: Carlos Soler
2-0 Ezequeil Garay (83') - Assist: Dani Parejo
2-1 Karim Benzema (90+3') - Assist: Luka Modric

Det ble en meget rolig åpning på kampen, hvor det skjedde svært lite den første halvtimen. Vertene scoret det første målet, og skapte de største sjansene i første omgang. Den andre omgangen fortsatte som den første, med få sjanser og Valencia som det førende laget. Mot slutten scoret tidligere Real Madrid-spiller Garay på et hjørnespark, før Karim Benzema reduserte på et hjørnespark på overtid. Dermed ble det tre poeng til Valencia som jakter 4.plassen i ligaen. 

Spillervurderinger: 

Keylor Navas (5): Kunne muligens tatt den første scoringen da den kommer i kort-hjørnet, men kan ikke direkte klandres for scoringen. Uten om dette gjør han en solid jobb på sjansene til vertene, og har en god redning på hælsparket til Soler. 

Álvaro Odriozola (6 BB): Stormer som et lokomotiv opp langs siden gjennom hele kampen, og er den som skaper absolutt mest i et meget tamt Real Madrid. Har noen solid løp, og noen gode innlegg, men ingen er i posisjon for å omgjøre innleggene til sjanser. Defensivt har han også relativt god kontroll, og banens beste for gjestene. 

Raphaël Varane (5): Som sin makker så er det en kamp helt på det jevne, hvor han ikke kan klandres for noen av scoringene. Har noen viktige involveringer hvor han hindrer gjestene, men ingenting spesielt. 

Sergio Ramos (5): Gjør en kamp helt på det jevne, hvor han egentlig ikke blir satt på de helt store prøvelsene, og kan ikke klandre for noen av scoringene. Kunne muligens blitt tildelt et straffespark i første omgang, men dommeren lar spillet gå.  

Marcelo Vieira (5): Forsøker å bidra langs kanten, men verken innleggene eller skuddene sitter helt. Skal dog ha ros for at han forsøker. Defensivt henger han litt etter som vanlig, og det spilles gjennom i rommet han etterlater seg flere ganger, uten at gjestene straffes for det. 

Luka Modric (5): Jobber som vanlig enormt hardt. Forsøker å få spillet til å rulle, men det skjer særdeles lite for gjestene, uten at kroaten kan klandres for det. En av de bedre på en ellers ganske dårlig dag. 

Carlos Casemiro (4): Gjør en helt ok jobb, da vertene som oftest angriper langs kantene, og ikke sentral. Tilfører dog lite da han ikke kan ødelegge spillet til vertene, og er meget begrenset offensivt. Gjør i tillegg en svak jobb med å markere Garay på scoring nummer to, og burde ligge bak Llorente i rekkene. 

Toni Kroos (3): Virker å være fullstendig ute av form. Ser uinteressert ut, jobber lite og påvirker ikke kampen i det hele tatt. Slår ikke de pasningene han normalt kan briljere med, og blir korrekt tatt av banen. Burde blitt satt på benken en stund nå. 

Lucas Vázquez (3): Får tillit fra start fremfor Bale, men heller ikke Lucas tar sjansen. Er ufarlig, bommer med innleggene, og gjør noen rare driblinger. Det lukter ikke akkurat mål av kantspilleren, og legger ikke inn noen god søknad om mer spilletid. 

Karim Benzema (5): Får en nettkjenning på overtid, men spiller ingen stor kamp. Får heller ikke veldig mye å jobbe med, men det blir litt halvveis fra franskmannen denne kampen. Kombinerer som vanlig godt med lagkameratene, men det blir for ufarlig i kveld. 

Marco Asensio (3): Ingen god kamp når han får tillit fra start. Tilfører svært lite, er ikke kreativ, og skuddene sitter ikke. Skaper ikke noe nevneverdig, og byttes korrekt av banen i andre omgang. 

Innbytterne: 

Isco Alarcón (4): Klarer ikke å sette sitt preg på kampen, og kommer inn i en periode hvor det virker helt dødt hos Real Madrid. Har noen gode pasninger her og der, men det fører til lite. 

Gareth Bale (4): Tilfører særdeles lite, virker umotivert, og gjør nok en svak kamp. Spiller dog ikke lang så lang tid, men gjør veldig lite ut av seg, og legger ikke inn noen god søknad for mer spilletid. 

Mariano Díaz (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. 

Er du enig i vurderingene? 

Pmn6