Extra large zizou valencia
IKKE FORNØYD: Zidane var ikke fornøyd med tapet, og mente at Los Blancos hadde problemer med å skape noe som helst.

Zidane: - Vi hadde problemer

Zinedine Zidane snakket med pressen etter tapet for Valencia onsdag kveld.

Onsdag kveld ventet den første testen for Zidane tilbake i posisjon som hovedtrener da Valencia stod for tur på Mestalla. De to forrige motstanderne er begge på nedre halvdel, mens Valencia virkelig har begynt jakten på den viktige fjerdeplassen. Vertene scoret de to første målene, til tross for at Real Madrid hadde ballen mest, og gjestene måtte til slutt nøye seg med et trøstemål. Dermed tapte Los Blancos poeng i samme runde som Barcelona nok en gang, og er enda lenger unna toppen. Etter kampen snakket Zinedine Zidane med pressen og sa følgende: 

Vi startet kampen bra med mye ballbesittelse, hvor vi presset høyt. Alt vi behøvde var det første målet. Jeg kan ikke klandre spillerne for noe, for de forsøkte virkelig hardt. Vi spilte mot et godt lag, og det var en jevn kamp. Det er et nederlag, og det gjør alltid vondt. 
Vi hadde problemer med å skape sjanser, komme til avslutninger, og i det hele tatt skape noe på siste halvdel. Vi hadde behov for noe nærmere målet til motstanderen. Laget kjempet hele veien. Det var en tøff kamp, et tap, men vi er nødt til å akseptere det, og tenke på de neste åtte kampene vi har igjen. Vi må fokusere på å gjøre en bedre jobb på lørdag. 

Rettferdig resultat? 

Jeg sier alltid at resultater er rettferdige, og jeg aksepterer dem, men det må sies at det var en jevn kamp. De scoret to mål på oss ut av ingenting. Vi er nødt til å akseptere at Valencia vant kampen. 
Det er en svak periode for oss, hele sesongen har vært tung. I dag så vi toppen av tabellen gli enda lenger ut av vår rekkevidde. Nå må jeg få kontroll på laget mitt, og sikre at vi spiller bedre i vår neste kamp. Spillerne er klare for å kjempe hele veien inn, og vi ønsker å avslutte i god form med tanke på forberedelsene til neste sesong. Vi kommer til å snu alle steiner.

Odriozola

Han gjør en god jobb, som mange andre av disse spillerne. Han konkurrere, og gir absolutt alt der ute. Vi er fornøyde med han. 

En test for spillerne? 

Dette var ikke en test, de er alle Real Madrid-spillere, og du er nødt til å håndtere tunge øyeblikk som dette. Det kommer ikke til å endre seg. Vi spilte mot et godt Valencia-lag i kveld som spilte veldig bra. Vi har åtte kamper igjen, og vi er nødt til å kjempe hele veien inn. 

Marcelo

Han gjør det bra, det er tross alt Marcelo. Jeg kommer til å stole på han, han er en nøkkel, en viktig spiller, og jeg liker hans spillestil. Neste kamp så kommer Reguilón til å spille på grunn av karantenen. Han trener godt, og holder fokuset oppe. 

Hva syns du om det Zidane hadde å si? 

Pmn6