Extra large  he12891
SK: Carlos Casemiro og Keylor Navas snakket med pressen etter tapet for Valencia.

Navas: - Jeg har to år igjen

Real Madrid klarte ikke å svare på scoringene til Valencia, og tapte kampen onsdag kveld.

Oppgjøret mellom Valencia og Real Madrid startet med et langt lavere tempo enn forventet onsdag kveld, hvor ingen riktig klarte å skape noe som helst til å begynne med. Vertene scoret omsider det første målet med ti minutter igjen av den første omgangen, og gjestene fra hovedstaden klarte aldri å svare. I stedet gikk vertene opp til 2-0, før Real Madrid reduserte på overtid, uten at det hadde noe å si. Etter kampen snakket to sør-amerikanere med pressen, i Carlos Casemiro, og Keylor Navas, hvor de sa følgende: 

Carlos Casemiro: 

Vi kontrollerte den første omgangen bra, men så kom de nærmere målet vårt de siste ti minuttene og scoret på deres eneste målsjanse, men vi kontrollerte kampen og hadde den i våre hender. Målet motiverte dem virkelig, og fansen støttet de godt, men fotball handler om å score mål. Vi jobbet hardt, men scoret ikke reduseringen før veldig sent i kampen. Det er et hardt tap å ta innover seg, men vi føler virkelig at vi jobbet hardt. Vi er ikke i noen spesielt god form, men vi er nødt til å jobbe videre med det. 
I dette laget, så taper vi som et lag når vi taper, og når vi ikke spiller bra, så er vi alle i samme båt. Vi var oppe mot et godt lag, i en veldig tøff kamp i kveld. Vi tapte kampen litt på 1-0. Vi klarte ikke å score et mål tidlig i den andre omgangen, og et godt lag som Valencia kan virkelig utgjøre skade på kontringer.

Forbedring 

Real Madrid må alltid være fokuserte på å gjøre så godt de kan på hver eneste trening, og i hver eneste kamp. Neste oppgjør er en hjemmekamp mot Éibar. Vi går gjennom en tøff periode, men vi har støtten fra våre supportere. Vi jobber hardt for å være bedre neste sesong, og jeg har ingen tvil om at Real Madrid slår tilbake.  

Keylor Navas: 

Vi reiser hjem med en dårlig følelse når vi ikke vinner. Vi gjorde en rekke ting rett som vi ikke har gjort i de siste kampene, men det er også ting vi kan forbedre slik at vi kan begynne og vinne kamper. 
Laget var ikke dårlig. Målene kom ikke grunnet feil fra oss, men heller grunnet deres evner. Vi er nødt til å forbedre vår dybde, samt forsøke og skape flere farligheter i den kommende kampene. 

Personlig situasjon

Jeg er nødt til å jobbe hardt, og presse meg selv. Jeg har fortsatt to år igjen på min kontrakt, og jeg ønsker å bli værende her, så får vi se hva fremtiden bringer. Jeg er rolig. Jeg forsøker alltid å kjempe, og samtidig spille bra. Nå er vi nødt til å vende blikket mot neste kamp, og dette emblemet fortjener å vinne troféer, hvilket vi ikke har vært i stand til å levere denne sesongen. 

Spillerstallen

Du er nødt til å respektere samtlige spillere i denne klubben. Vi gir alle vårt beste slik at ting kan gå vår vei. Dette har vært en komplisert sesong for oss, vi har slitt mye, og vi er nødt til å finne ut av hvilke beslutninger som var feil, slik at vi ikke repeterer dem. 

Er du enig med det Navas og Casemiro hadde å si? 

Pmn6