Extra large zizou f r eibar
IKKE FORNØYD: Zidane er ikke fornøyd med lagets sesong, og hevder at problemet er mangel på scoringer.

Zidane: - Hazard er en fantastisk spiller

Zinedine Zidane snakket med pressen i forkant av morgendagens kamp mot Eibar.

I morgen skal vi spille mot et lag som har hatt en god sesong. De ønsker å komme hit og sette oss under press, og vi må levere en god kamp. Vi har jobbet godt på trening denne uken, og spillerne føler seg bra. Vi må bare fortsette å jobbe.

Valencia-kampen

Jeg hørte mye prat etter Valencia-kampen om at vi spilte en elendig kamp, noe som ikke er sant. Det vi har gjort i det siste er ikke dårlig, men vi har rom til forbedring. Jeg er ikke inne i hodet til spillerne, men de bærer på en stolthet og det er ikke bra å tape fotballkamper.

Vanskeligheter

Vi har ikke scoret nok mål denne sesongen, og det har ødelagt mye for oss. Vi ser tallene vi også, det er ikke bra. Vi må endre ting neste sesong, det er noe vi er nødt til å gjøre. Dette er spillere som har vunnet enormt mye, og vi må bare akseptere at det har vært en svak sesong etter mye suksess.

Navas

Keylor har en kontrakt her og jeg behøver ikke å si noe spesielt til han. Jeg liker ham veldig godt som en person og som en spiller, så får vi se etter sesongen hva som skjer.

Marcelo

Vi får se om han er her neste sesong. Han er en svært viktig spiller for oss og har oppnådd enormt mye i Madrid. Det eneste jeg tenker på nå er å få det beste ut av han i de åtte kampene som er igjen.

Neste sesong

Jeg vet selv hvordan det er å være spiller. I 2006 gikk vi ut av Copa del Rey, Champions League og gullkampen i LaLiga. Det er slike ting som kan skje. Man må akseptere det, og det jeg kan gjøre som trener er å spre et budskap om at vi må fortsette å jobbe hardt. Jeg forstår at Real Madrid-supporterne ønsker å se laget sitt vinne, men noen ganger må man godta at ting ikke går etter planen.

Hazard

Han er en fantastisk fotballspiller, og en spiller jeg synes er fantastisk å følge med på. Mer enn det vil jeg ikke si.

Ønsker du deg Hazard til Real Madrid? 

Pmn6