Extra large skjermbilde 2019 04 05 kl. 22.45.50
ENIGE: Florentino Pérez og Zinédine Zidane skal ha bestemt seg for å sette inn det siste støtet for å hente Eden Hazard.

MARCA: Enighet om Eden Hazard

Belgieren har blitt koblet til Real Madrid i lang tid, men ser nå ut til å være nærmere enn noen gang.

Eden Hazard og Real Madrid har vært en kjærlighetshistorie som startet for flere år siden. Faktisk gav Zinédine Zidane sterke anbefalinger til Real Madrid om å hente Hazard da sistnevnte fortsatt spilte i Lille. Slik gikk det imidlertid ikke, og belgieren endte i Chelsea, hvor han har spilt siden 2012.

Les også: Sergio Ramos hviles til Eibar-kampen

Nå ser overgangen endelig ut til å nærme seg for Hazard. MARCA skriver i dag at Real Madrid og Chelsea er veldig nære en enighet om en overgang for 28-åringen. Kontrakten til Hazard går ut i 2020, og derfor forstår Chelsea at de må selge i sommer for å unngå å miste sin stjernespiller gratis.

Det som gir dette ryktet ekstra tyngde, er at José Félix Díaz er mannen som står bak saken. Díaz er MARCAs mest troverdige journalist, og er vanligvis den som står bak når MARCA publiserer artiklene hvor de har sikre kilder. Díaz skriver at Zidane forrige uke gav sitt ja til å gjennomføre overgangen, og nå gjenstår bare de siste detaljene før Real Madrid og Chelsea er enige. Det ventes at overgangssummen skal ende på rundt 100 millioner euro.

Real Madrid vist interesse for Hazard ved flere anledninger de siste årene, samtidig som at Hazard selv ikke har lagt skjul på at han ønsker å spille i den spanske hovedstaden. Det siste året har det virkelig eskalert, og Hazard har stadig gått ut i media og vært svært direkte på at han ønsker å spille for Real Madrid. Han har også ved gjentatte anledninger skrytt av Zidane, som har vært hans store forbilde helt siden ungdomstiden.

Det gjenstår å se hvorvidt overgangen virkelig går i land, men det begynner å se lyst ut for alle Real Madrid-fans som ønsker å se Eden Hazard på Santiago Bernabéu.

Pmn6