Extra large  1vc3062
HERJET: Karim Benzema strålte i den andre omgangen, og sikret tre poeng for Los Blancos.

Spillervurderinger: Eibar (H)

Karim Benzema dominerte i den andre omgangen, og sikret tre poeng for Los Blancos.

Real Madrid 2-1 Eibar
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 31
Lørdag 6.april, kl:16.15

0-1 Marc Cardona (39') - Assist: Gonzalo Escalante
1-1 Karim Benzema (58') - Assist: Marco Asensio
2-1 Karim Benzema (81') - Assist: Toni Kroos

Det ble en meget rolig første omgang, hvor det omtrent ikke skjedde noe som helst, og det nærmeste vertene kom var et par offside-situasjoner. Fem minutter før hvilen scoret omsider gjestene ved Marc Cardona, og det så tungt ut for Real Madrid. Etter hvilen kom Los Blancos ut med mer energi, og en time ut i oppgjøret utliknet de ved Karim Benzema. Ti minutter før full tid scoret samme mann igjen, nok en gang med hodet og sikret seier. Franskmannen kunne ha scoret både et og to mål til mot slutten, men det ville seg ikke. 

Vurderinger:

Keylor Navas (4): Blir nesten ikke satt på prøve gjennom hele kampen, og kan ikke klandres for scoringen. Dog så trekkes han for en rekke svake pasninger, da han setter sine lagkamerater i vanskelige posisjoner bak i banen. 

Álvaro Ordriozola (7): Er aktiv gjennom hele kampen, hvor han stormer opp og ned langs siden. Har i tillegg relativt god kontroll på Cucurella, og en av de få som skaper noe i den første omgangen. Leverer jevnt godt for tiden, hvor han forsøker å bidra begge veien, både med og uten hell. 

Raphaël Varane (5): Blir for passiv i duellen med Escalante i forkant av scoringen, og burde muligens presset han tettere slik at han ikke fikk frihet til å slå pasningen til Cardona. Har ellers lite å gjøre, er som vanlig sterk i luftrommet, men noe upresis med pasningene. 

Nacho Fernández (5): Kan ikke klandres for scoringen, men plasserer seg slik at offsidefella oppheves. Som sin makker har han ikke stort å gjøre ellers i kampen, og har grei kontroll på det som kommer hans vei, men også han slurver litt med pasningene. 

Sergio Reguilón (6): Kommer litt bakpå når gjestene scorer, og følger ikke løpet til Cardona. Uten om dette har han god kontroll defensivt, og er som vanlig aktiv fremover i banen. Spesielt mot slutten av andre omgang viser han seg frem, da han er med fremover hver eneste gang. 

Luka Modric (6): Jobber hardt de 76 minuttene han er på banen, og er en av de få som faktisk forsøker i den første omgangen. Blir noen ganger litt upresis med pasningene, men gjør opp for det med hard innsats. 

Federico Valverde (6): Som sin makker så jobber han hardt hele kampen som den defensive på midten, men er noe nøytral i den første omgangen. I den andre kontrollerer han spillet mer, og viser frem enkelte veldig gode løp. 

Isco Alarcón (7): Som Modric så er han en av de få som prøver i den første omgangen, og slår flere veldig gode pasninger til angriperne, men de er dessverre offside hver gang. Er en boksåpner, er flink til å holde i ballen og finner sine lagkamerater i gode posisjoner. 

Gareth Bale (4): Starter kampen helt håpløst, og får ikke til noe annet enn å gå i offside. Hever spillet noe i den andre omgangen dog, hvor han gjør noen gode løp, og slår et par gode innlegg. Blir byttet ut et kvarter før full tid. 

Karim Benzema (9 BB): Er litt usynlig i den første omgangen, med unntak av den frekke scoringen han har når Bale er i offside. I den andre omgangen dominerer han dog, hvor han setter opp spillet mellom midtbanen og angrepet, kommer seg inn i boksen på innlegg, og har et par gode skuddforsøk. Scorer to flotte mål med hodet som gjør at Real Madrid vinner kampen. Står frem når det gjelder som mest, og er dominerende i den andre omgangen. 

Marco Asensio (5): Som Bale så er han helt fraværende i den første omgangen, og skaper omtrent ingenting. Har et par svake skudd, ellers er det lite. I den andre omgangen våkner han mer til live, spesielt på overgangen og med noen gode innlegg. Er nest siste på den første scoringen, og tredje sist på scoring nummer to. 

Innbytterne: 

Lucas Vázquez (6): Kommer inn med energi, og er aktiv mot slutten av kampen. Gjør noen gode løp langs siden, og kombinerer godt med Benzema. Burde stått med en målgivende pasning, om ikke to. 

Toni Kroos (6): Virker friskere enn på lenge, og gjør et særdeles godt innhopp hvor han slår gode pasninger og kombinerer godt med sine lagkamerater. Er nest sist på scoring nummer to hvor han slår et veldig godt innlegg. 

Brahim Díaz (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. Involverer seg dog med en gang, og virker tent. 

Hvem syns du var banens beste? 

Pmn6