Extra large 1vc3041
DOBBEL: Karim Benzema stanget to baller i nettet, og sikret seier for Real Madrid.

Real Madrid 2-1 Eibar

Los Blancos slet lenge, men Karim Benzema våknet i den andre omgangen og scoret to ganger.

Real Madrid 2-1 Eibar
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 31
Lørdag 6.april, kl:16.15

0-1 Marc Cardona (39') - Assist: Gonzalo Escalante
1-1 Karim Benzema (58') - Assist: Marco Asensio
2-1 Karim Benzema (81') - Assist: Toni Kroos

Lørdag ettermiddag var det duket for den tredje kampen på seks dager for Los Blancos, da Eibar kom på besøk til den spanske hovedstaden. Det var ventet at et meget revansjesugent lag entret gressmatta, både grunnet tapet for Valencia i midtuken, og samtidig grunnet 3-0-tapet for motstanderen på Ipurua tidligere i sesongen. Spillere som Ramos, Casemiro og Kroos ble hvilt til lørdagens oppgjør, mens Marcelo stod over grunnet karantene, hvilket banet vei for Valverde, Isco og Reguilón i startelleveren. 

Real Madrid: Navas - Ordriozola, Varane, Nacho, Reguilón - Modric (Kroos 76'), Valverde, Isco (Brahim 90+1') - Bale (Lucas 76'), Benzema, Asensio

Eibar: Dmitrovic - De Blasis, Ramis (Orellana 54'), Oliveira, Angel - Escalante - Cardona (Peña 72'), Alvarez, Jordan, Cucurella (Charles 84') - Enrich

Trist oppvisning

Det var vertene som åpnet den første omgangen best, og fem minutter ut i omgangen ble Bale spilt hele alene gjennom med Dmitrovic, men sisteskansen gjorde en flott redning før dommeren blåste av for offside. Snaut fem minutter senere spilte Isco fri waliseren med en frekk pasning, før Bale sendte ballen videre til Benzema som elegant scoret. Dommeren fikk omsider beskjed på øret at både Bale og Benzema var i offside, og scoringen ble annullert. Et par minutter senere kom gjestene på deres første visitt etter at Varane mistet ballen, og Cucurella sendte tvers gjennom feltet mot Cardona, men kantspilleren var et lite sekund for sent ute. Perioden etter dette ble langt roligere, og ingen av lagene skapte noe som helst på over femten minutter. 

Like før halvtimen ble Bale spilte frem på siden, og waliseren trakk seg innover i banen før han forsøkte å sende skuddet tilbake igjen, men forsøket endte utenfor. Ingen av lagene klarte å skape de helt store sjansene, og selv om det svingte frem og tilbake så ble det kun innlegg etter innlegg uten adresse. Fem minutter før hvilen skulle omsider gjestene gå opp i føringen da Escalante mottok ballen på 16-meteren, og midtbanespilleren sendte ballen til Cardona på bakerste stolpe som fintet Navas ned før han satte ballen i mål til 0-1. Flere sjanser ble det ikke før hvilen, og Eibar gikk dermed inn i hvilen i ledelsen. 

Big Benz

Det var gjestene som kom til den første sjansen etter hvilen, og det var igjen målscorer Cardona som kom til skudd, men forsøket ble reddet av Navas. Ti minutter ut i omgangen skulle ballen ligge i mål på ny for Los Blancos, og igjen var det Benzema som scoret. En ball ble spilt i bakrom mot franskmannen, men Dmitrovic stormet ut, og slo ballen via en medspiller og i en bue over seg selv, og rett mot Benzema som fanget opp ballen, og scoret. Dessverre var franskmannen i offside da den første pasningen ble spilt, og målet ble igjen annullert. Like før timen skulle omsider vertene score et mål som ble stående. Odriozola og Asensio kombinerte på kanten før sistnevnte fikk lagt ballen inn i feltet, hvor Benzema ruvet høyest og stanget ballen via bakken og i mål til 1-1. Et par minutter etter scoringen kom Bale stormende ned langs den venstre siden, og waliseren la ballen tvers gjennom feltet til Asensio som la ballen til rette, og sendte den rett på Dmitrovic. 

De neste tjue minuttene varierte tempoet litt opp og ned, hvor ingen spesielt store sjanser ble skapte, men ti minutter før full tid ble det omsider jubel på ny over Santiago Bernabéu. Toni Kroos tok en corner kort til Asensio som hurtig sendte ballen tilbake, og Kroos svingte ballen inn i feltet hvor Benzema ruvet høyest på ny, og stanget ballen i nettet til 2-1. De siste minuttene skulle omsider vise seg å bli særdeles innholdsrike, hvor Asensio var først frempå fem minutter før slutt med et skudd, men det endte over. Noen sekunder senere kombinerte Lucas, Reguilón og Benzema, hvor Benzema til slutt mottok ballen i feltet, men Dmitrovic stormet ut og reddet skuddet med skulderen. 

To minutter før full tid feilberegnet Dmitrovic et innlegg, og Lucas plukket opp ballen i feltet før han slapp den til Benzema. Franskmannen stod helt umarkert foran mål, men klarte utrolig nok å sette ballen over tverrliggeren. Ved et minutt igjen av ordinær tid sendte Vázquez ballen inn på bakerste stolpe hvor Varane ruvet høyest og stanget ballen mot mål, men Dmitrovic var med på notene og reddet. Tre minutter på overtid forsøkte Benzema seg fra hjørnet av 16-meteren, hvor han skrudde ballen mot det lengste hjørnet, men stolpen stod i veien mellom han og et hat-trick. Franskmannen fikk nesten en mulighet fem minutter på overtid da han kom inn i feltet, men han ble hindret i siste sekund. Dermed endte det 2-1 på Santiago Bernabéu, og Real Madrid avgjorde nok en gang kampen mot slutten hvor de sikret tre nye poeng. 

Statistikk: 

 • Ballbesittelse: 56%
 • Antall skudd: 13
 • Skudd på mål: 7
 • Antall pasninger: 532
 • Vellykkede pasninger: 429 (81%)
 • Nøkkel-pasninger: 11
 • Driblinger forsøkt: 25
 • Vellykkede driblinger: 15 
 • Hjørnespark: 5
 • Offside: 6

Hva syns du om kampen mot Eibar? 

Pmn6