Extra large 0 1
MØTTE PRESSEN: Nacho var en av spillerne som snakket med pressen etter kampen, og han mente at laget viste karakter.

Nacho: – Vi viste karakter

Etter en forferdelig dårlig første omgang snudde Real Madrid kampen til 2-1-seier.

Det var nok flere som håpet på at Real Madrid skulle underholde mer på hjemmebane mot lille Eibar, men til slutt ble det heldigvis seier for Los Blancos. I første omgang sendte Marc Cardona Eibar i ledelsen, og Real Madrid gikk til pause med et mildt sagt ikke imponert hjemmepublikum. I andre omgang ble det bedre, og Benzema snudde kampen til 2-1 etter to fulltreffere. Etter kampen snakket Nacho, Valverde og Reguilon med pressen, og alle hyllet Benzema for hans viktige bidrag. 

Les også: Zidane: – Benzema er avgjørende for laget

Nacho Fernández:

Første omgang var som mange andre av våre andre kamper. Jeg vet ikke om det er holdningen vår eller mangel på selvtillit. Det koster oss og vi har ikke klare ideer. Laget visste hvordan man skal slå tilbake og vinne. Vi mangler ikke motivasjon fordi å forsvare Real Madrid-merket er en forpliktelse, og vi må hele tiden gi alt vi har. Det er sant at det føles rart å spille disse kampene med ingenting å spille for.
Dette laget har ekte karakter. Sjefen sa i pausen at vi trengte å få fokuset tilbake. Vi vet at dette er et tøft øyeblikk, vi har sett det fra utsiden. Vi er et vinnende lag med flotte spillere, og vi prøver å komme tilbake til det. Vi var gode i andre omgang. Vi må ha tro. Vi viste hva som bor i oss. Vi gjorde kampen vanskelig for oss selv mot en tøff motstander, men vi reagerte godt.

Benzema

Han er i spektakulær form, dette er et av hans beste år. Han er god foran mål, og jeg håper det forblir på den måten i mange år. Han er en utrolig målscorer og får laget til å spille for han.

Bale

Buing vil påvirke oss. Vi er bare mennesker og vil at fansen skal stå bak oss. Bernabéu er krevende, men vi er vinnere takket være denne tøffheten, og vi må presse oss selv i hver treningsøkt og kamp for å få fansen tilbake på vår side. 

Federico Valverde: 

Dette var en viktig seier. Vi må fortsette å kjempe for emblemet og få Real Madrid så høyt som mulig. Vi var ikke gode i første omgang, men vi ble bedre i andre. Vi var mer selvsikre, vi viste at vi er Real Madrid, og det spilte en rolle. 

Ros til Benzema

Han er en flott spiller som viser det hver dag og ikke bare i kamp. Han jobber så hardt på trening, han er en god lagkamerat ... Vi må gratulere ham for det defensive arbeidet han gjør, fordi i tillegg til å score mål hjelper han til defensivt. 
I pausen fortalte treneren oss at vi må holde sammen, oppmuntre hverandre når ting ikke ble sånn som vi ville. Vi kom ut sterkere, flyttet ballen bedre og spilte med selvtillit. Vi burde ha vist mer karakter i første omgang, men Real Madrid kan aldri miste sin glød eller motivasjon, vi må kjempe for hver ball.

Fremtiden

På et personlig nivå må jeg dra nytte av enhver anledning jeg får. Vi arbeider svært hardt hver dag for å være klar når vi får en sjanse. Fremtiden må klubben bestemme, jeg er bare fokusert på å gi mitt beste. Jeg prøver å få mest mulig ut av denne unike muligheten og vise hvorfor jeg vil bli her. Jeg prøver å konsentrere meg om de resterende kampene og bevise at klubben er i god form. Jeg har alltid drømt om å spille her og jeg prøver å nyte opplevelsen.

Sergio Reguilón: 

Vi er profesjonelle og vi vet hvordan vi må reagere. Vi gikk ut på banen for å kjempe til døden, og det viste vi. Jeg er alltid trygg på meg selv og jeg må være stolt av arbeidet jeg gjør. Konkurransen er alltid positiv, og jeg er ung, men jeg har erfaring på det området. Vi er profesjonelle, at ting er som de er får vi ikke gjort noe med, og alle må være klar over sesongen vi har hatt, men det er ikke dårlig stemning eller noe sånt. 

Benzema

Vi vet alt om kvalitetene Karim besitter, han er en viktig spiller for oss og vi er alltid med han.

Fansen

Vi må fortsette å spille vår fotball, og hvis fansen vil støtte oss setter vi pris på det. Alt vi trenger å gjøre nå er fokus på våre resterende kamper.

Hva synes du om at fansen buer på klubbens spillere?

Pmn6