Extra large luca
POPULÆR: Lucas Vázquez er svært populær hos nåværende trener, Zinédine Zidane.

Zidanes mest betrodde menn

Lucas Vázquez er spilleren som har spilt flest kamper under Zinédine Zidane.

Zinédine Zidane returnerte til trenerbenken for Real Madrid i begynnelsen av mars, og den franske treneren har selvsagt fått en svært varm velkomst av Real Madrid-fansen. Zidane har bidratt med positivitet til dette Real Madrid-laget, og til tross for at laget ikke har hevet seg spillemessig er det tydelig at fansen gleder seg stort til neste sesong. Dette er kanskje ikke så rart når Zidane har vunnet Champions League i alle sesongene han har vært hovedtrener for Real Madrid, hvilket er smått utrolig. 

Les også: Benzema i storform

Zidane har også hatt en ganske fast rekke med betrodde menn, og et av grepene franskmannen har gjort er å hente spillere som Isco, Navas og Marcelo tilbake i startelleveren. Dette har utvilsomt bidratt til at Zidane har den statusen han har i Real Madrid, og at spillere som Isco og Marcelo nå igjen får spille er svært gledelig å se. Dette var selvsagt noe Solari ikke gjorde, og det kan ha vært både det beste og det verste argentineren gjorde som trener for Real Madrid. Det er likevel én spiller som går igjen hos både Santiago Solari og Zinédine Zidane, og det er nemlig Lucas Vázquez.

Lucas Vázquez er nemlig den spilleren som har spilt aller flest kamper for Real Madrid med Zinédine Zidane som hovedtrener for laget. Han har deltatt i hele 124 kamper under den franske treneren, enten det er som innbytter eller fra start. Dette har resultert i 15 scoringer og 25 målgivende, og det er nok spanjolens vanvittige fleksibilitet som har gitt ham såpass mange kamper. Vázquez har nemlig spilt over hele linjen på høyresiden, også som høyreback. Vázquez slet litt under Lopetegui, men under Santi Solari var Lucas nok en gang av lagets viktigste spillere, og det absolutt verdt å legge merke til at den spanske angrepsspilleren har vært populær hos trener etter trener i Real Madrid. 

De spillerne som kommer etter Lucas Vázquez på listen er Karim Benzema og Isco, som begge ligger på 118 kamper. Etter disse to kommer Toni Kroos med 117, og Marcelo med 116. Dette understreker selvsagt det inntrykket svært mange har hatt om Zidanes mest betrodde menn, og det er neppe mange som er overrasket over å se Isco, Benzema og Marcelo på denne listen. Det vil bli svært spennende å se hvordan denne listen kommer til endre seg i løpet av de neste sesongene, med tanke på alle ryktene rundt en omveltning i spillertroppen. 

Pmn6