Extra large casee
POSITIV: Carlos Casemiro ser positivt på framtiden til Real Madrid, på tross av en skuffende sesong.

Casemiro: – Vi kommer sterkere tilbake

Casemiro snakket om Real Madrids nåværende situasjon på et pressearrangement tidligere i dag.

Casemiro deltok i dag på det pressearrangement hvor han blant annet snakket en del om Real Madrids nåværende sesong. Real Madrid har selvsagt levert en svært dårlig sesong, og Casemiro var svært tydelig på at dette er hele laget skyld, og ikke enkeltspillere. Casemiro svarte da spesielt på kritikken som har blitt rettet mot sin landsmann Marcelo, samt Gareth Bale, som har mottatt pipekonsert på de siste hjemmekampene på Santiago Bernabéu. 

Les også: Et steg unna Real Madrid Castilla-jobben

I tillegg snakket Casemiro om viktigheten av å avslutte de siste kampene sterkt, og at laget skal komme sterkere tilbake neste sesong. Han var i den anledning tydelig på at laget også fortjener respekt for å ha vunnet så mye som har gjort de siste sesongene. Carlos Casemiro brukte også en del tid på å snakke, og hylle, noen av sine lagkamerater, og spesielt Karim Benzema og Vinícius Jr. mottok lovord fra brasilianeren. 

Vi har syv kamper igjen, og vi må gjøre en god jobb. Klubben krever det av oss, og vi er alltid nødt til å gi alt. Vi vet at La Liga er veldig tøff, men vi har syv kamper igjen til å spille bra og gjenvinne noe av stoltheten til denne drakten. Hvis Barcelona vinner kommer vi til å gratulere dem, men vi er bare fokusert på å gi det alt vi har.
Det er en stor motivasjon for meg, og det var en stor drøm for meg å dra hjemmefra for å dra til Real Madrid. Å trene her hver dag er en drøm som går i oppfyllelse, og det å vinne alle trofeene jeg har vunnet her har også vært et stort mål i livet mitt. Denne klubben har vist meg at den alltid vil vinne, og jeg ønsker alltid  å være så god som mulig, og hjelpe lagkameratene mine og klubben i seg selv. Hvis jeg ser tilbake 20 år hadde jeg aldri drømt om å i det hele tatt spille en vennskapskamp med Real Madrid. Nå har vi syv kamper igjen, og vi har lyst til å vinne dem. 

Karim Benzema

Han er nier med sjelen til en tier. Vi snakker om hva slags spiller han er og den sesongen han har hatt, som for meg har vært den beste han har hatt siden jeg kom. Han er også en flott fyr, ekstremt lojal, både som person og spiller. Vi må gratulere han med det han gjør.

Marcelo

I denne klubben taper vi sammen og vinner sammen. Han er en fantastisk spiller, og for kun fem måneder siden ble han stemt fram som den beste venstrebacken i verden. Han er fortsatt det i mine øyne, og jeg er stor fan av ham. Vi har gjort feil alle sammen. 
Det kommer alltid til å være kritikk når du spiller for Real Madrid, men jeg ber om litt respekt ettersom dette laget har vunnet fire Champions League-titler på fem år. Jeg er sikker på at vi kommer tilbake. Jeg forteller alltid fansen at Real Madrid alltid kommer sterkere tilbake, og akkurat nå samler vi bare kreftene våre for å komme tilbake sterkere enn noen gang. 

Vinícius Jr. og landslaget

Han har vist at han kan spille på nivået som kreves i Real Madrid, og en Real Madrid-spiller kan spille for hvilken som helst klubb og landslag i verden. Han er en fantastisk fotballspiller. Hvis han blir frisk før Copa América kommer han til å være klar. 

Bale

Han er en erfaren spiller som kan takle hva som helst. Til slutt blir du vant til presset, og du klarer å takle det når du spiller i den største klubben i verden. Når de buer på lagkameraten vår buer de også på alle oss, fordi vi ser på som selv som en gruppe og som et lag. Det påvirker den spilleren, men det påvirker alle oss andre også. Kanskje har han ikke hatt sin beste sesong, og klubben krever alltid det beste, men vi kan ikke glemme at han har gitt oss så mange titler og scoret mange mål. 

Forsterkninger

Real Madrid har alltid de beste spillerne i verden. Jeg gjør ikke signeringene, det er opp til presidenten og hans partnere. Jeg kan ikke diskutere spillere som ikke er en del av laget vårt. Alle gode spillere ville vært velkommen her, men vi har et sterkt lag allerede, og vi ser på oss selv som en gruppe. 
Pmn6