Extra large es nuestro nueve  karim es nuestro nueve
GODT LIKT: Karim Benzema ser ut til å være svært godt likt av Florentino Pérez og trenerne Real Madrid har hatt de siste ti årene.

Ubestridt førstevalg i ti år

Karim Benzema har snart vært det ubestridte førstevalget på topp i ti år.

Real Madrid har hatt en grusom sesong, og har ingenting annet å spille for enn stoltheten. Nå som sesongslutten nærmer seg spekuleres det mye i spillerlogistikk, og det er mange rykter ute og går hver eneste dag om forskjellige spillere. Mange spillere har skuffet denne sesongen, men det er mann som likevel har stått frem og gjort jobben sin, og det er Karim Benzema. Den franske spissen har 26 mål og ti målgivende pasninger på tvers av alle turneringer denne sesongen, noe som er svært solide tall.

Les også: Benzema i storform

Likevel er det mange som ytrer sine ønsker om at Real Madrid skal på markedet å kjøpe en ny spiss. Mariano har vært backup-løsningen denne sesongen, og det har ikke fungert i det hele tatt grunnet skader og lite tillit. Karim Benzema har snart vært det ubestridte førstevalget på topp i ti år, og gjennom den perioden har Real Madrid kun hentet fire spisser. Adebayor og Chicharito har begge blitt hentet inn på lån som ikke ble gjort permanente, og i tillegg har Morata og Mariano kommet som følge av tilbakekjøpsklausuler.

Per dags dato er det svært lite som tyder på at Karim Benzema ikke er førstevalget på topp neste år også, men det er absolutt muligheter for at Real Madrid henter en ny "9-er" for å konkurrere mot Benzema for en plass på laget. MARCA har tidligere meldt om Real Madrid-interesse for Luka Jovic, og det er et navn som garantert kommer til å bli hyppig nevnt den neste tiden i samme åndedrag som Real Madrid.

Pmn6