Extra large mah
MÅNEDENS SPILLER: Karim Benzema har blitt kåret til Real Madrids beste spiller i mars av Mahou Cinco Estrellas.

Benzema kåret til månedens spiller

Karim Benzema har blitt kåret til månedens Real Madrid-spiller i mars av Mahou Cinco Estrellas.

Karim Benzema er blitt stemt fram som Real Madrids beste spiller i mars av fansen, og fredag mottok franskmannen prisen av Mahou Cinco Estrellas. Mars var generelt sett en svært skuffende måned for Real Madrid, og laget ble slått ut av Champions League, samt danket helt ut av toppen av La Liga i løpet av månedens første uke. Siden den tid har resultatene vært mer positive, på tross av flere skuffende spillemessige prestasjoner. I tillegg har Real Madrid fått tilbake Zinédine Zidane som hovedtrener i mars, og én spiller som virkelig har dratt nytte av dette er Karim Benzema.

Les også: Ubestridt førstevalg i ti år 

Karim Benzema ble altså stemt fram som månedens spiller av fansen basert på de fem kampene han deltok i. Han scoret tre mål på de fem kampene, hvorav én kom i hjemmeseieren mot Huesca og to kom i bortekampen mot Real Valladolid. Benzema var nominert sammen med fire andre spillere, som denne gangen var Sergio Ramos, Sergio Reguilón, Luka Modric og Isco. Benzema har selvsagt også fortsatt sin strålende form også inn i april, og franskmannen står med tre mål på to kamper så langt denne måneden. I tillegg er Karim Benzema i ferd med å levere en helt strålende sesong for Real Madrid, og det er nok svært liten tvil om at franskmannen har vært Real Madrids beste spiller denne sesongen. Benzema står nemlig med 26 mål og ti målgivende denne sesongen. 

Prisen deles altså ut av Mahou Cinco Estrellas, som er en av Real Madrids hovedsponsorer. De driver en månedlig avstemning hvor man kan stemme på den beste spilleren i forskjellige Madrid-klubber, og avstemningen foregår på Twitter. I tillegg kan du stemme på månedens Real Madrid-spiller via Real Madrid-appen. 

Pmn6