Extra large medical
SKADE: Vår kaptein har pådratt seg en skade som holder han ute av spill i rundt to uker.

Skadeoppdatering: Sergio Ramos

Sergio Ramos har pådratt seg en skade og går dermed glipp av mandagens kamp mot Leganés.

For kort tid siden ble det kjent at vår kaptein, Sergio Ramos, har pådratt seg en skade og går dermed glipp av mandagens LaLiga-kamp mot Leganés. Midtstopperen har denne sesongen spilt 28 kamper i LaLiga, og scoret seks mål samt levert to målgivende pasninger. Ramos har i likhet med Real Madrid slitt defensivt denne sesongen, men fra straffemerket har han vært sikkerheten selv. Klubben har kommet med følgende oppdatering vedrørende skaden han har pådratt seg:

Etter tester utført i dag på vår spiller, Sergio Ramos, av det medisinske apparatet til Real Madrid, han har blitt diagnostisert med en grad en skade i venstre legg. Hans progresjon vil følges kontinuerlig.

Som vanlig så informerer ikke Real Madrid noe angående skadeomfanget, men MARCA melder at han har en lik skade som det Bale hadde tidligere denne sesongen som holdte han ute av spill i to-tre uker. Det blir nå spennende å se om skaden til Ramos vil gi Vallejo en mulighet til å spille mot Leganés, eller om Zidane velger det tryggeste valget, nemlig å gå for Varane og Nacho.

Pmn6