Extra large 0 1
FORRIGE KAMP: Forrige gang Real Madrid spilte mandagskamp vant de 2-0 mot Cordoba.

Fire år siden sist mandagskamp

Kampen mot Leganes på mandag er den første mandagskampen for Los Blancos siden 2014.

Runde 32 av La Liga blir rundet av med Leganes - Real Madrid klokka 21. 00. Dette er første gang Real Madrid spiller en mandagskamp siden åpningskampen av La Liga i 2014/2015-sesongen, hvor Los Blancos slo Cordoba 2-0. At en La Liga-kamp som inneholder Real Madrid blir spilt på en mandag på denne tiden av året, beskriver litt om hvordan denne sesongen har vært for Real Madrid. De siste årene har det ikke vært aktuelt for Los Blancos å spille mandagskamp på denne tiden siden klubben har vært involvert i både La Liga og Champions League. 

Kampen mot Leganes på mandag blir den 20. mandagskampen for Real Madrid gjennom historien. Totalt har Real Madrid en seierprosent på 63 prosent på kamper som er spilt på mandager opp igjennom tidene. Sist gang Los Merengues tapte en mandagskamp var El Clasico på Camp Nou i 2010/2011-sesongen, hvor Real Madrid gikk på en skikkelig smell og tapte 5-0. Siden den gang har Real Madrid spilt fem kamper på mandager, og alle har endt med seier. 

Leganes er på sin side mye mer vant med å spille seriekamper på mandager. Den lille klubben fra Madrid er en av klubbene som man ofte ser spiller kamper på den første dagen av uka, og har spilt totalt åtte kamper på mandager siden opprykket i 2016. Statistikken til Leganes sine mandagskamper er ganske imponerende. Totalt har de en seiersprosent på 62,5 prosent, noe som ikke er dårlig for en klubb som har slitt i bunnen av tabellen siden de rykket opp til La Liga. 

Hva synes du om mandagskamper?

Pmn6