Extra large h yreback
INNBLIKK: I et svært åpenhjertig intervju til MARCA, har Carvajal gitt et innblikk i hvor tungt denne sesongen har vært.

Carvajal: - Det er rett og slett blytungt

Dani Carvajal har avgitt et svært interessant intervju til MARCA.

Sist gang Dani Carvajal ga et omfattende intervju til MARCA var i 2010, da de intervjuet de mest talentfulle unge spillerne i Spania. Han var den gang 18 år, og sa klart og tydelig at hans største drøm var å lykkes i Real Madrid i fremtiden. Nå har det gått ni år siden den dagen, og han er fast på Real Madrid og har vunnet alt som vinnes kan. I går satte han seg ned med MARCA igjen for å gå gjennom det han beskriver som karrierens tyngste måneder, og hvordan veien videre kommer til å bli for han og Real Madrid.

Du vender tilbake til Leganés på mandag, det er vel litt spesielt?

For meg er det som å komme hjem igjen. Jeg håper vi vinner, men bortsett fra det ønsker jeg alltid Leganés det beste. Jeg har fått mange forespørsler fra familie og venner som vil ha billetter til denne kampen.

Du sa etter Ajax-kampen at dette har vært en drittsesong... Hva har skjedd?

Vi hadde nettopp tapt mot Ajax og jeg var fryktelig langt nede. Ting har ikke fungert for oss denne sesongen. Det er sånn fotball er, men vi har ikke spilt på vårt beste og det er rett og slett blytungt. Vi har spilt sammen med hverandre i mange år, og vi har ikke spilt så bra som vi kan denne sesongen.  Det er det som gjør at vi sitter her nå og ikke har noen titler å kjempe for.

Har trenerbyttene hatt noe å si for de skuffende resultatene?

Dette er avgjørelser som blir tatt, og vi kan ikke gjøre noe med det. Faktum er at vi må slutte å skylde på andre. Det er vi som spiller på banen og vi har ikke gjort det godt nok denne sesongen.

Luka Modric påstår at noe av grunnen til de svake resultatene er at dere har mistet de 50 scoringene til Ronaldo... Er du enig?

Når du mister en spiller som putter 50 scoringer hver sesong må du erstatte det på et vis, men vi har skapt sjanser og burde scoret mange flere mål. Det er vanskelig for meg og sitte her å forklare dette nå. De som tar beslutninger må se nærmere på disse tingene.

Har dette vært de tøffeste månedene i din karriere?

Ja. Det er en merkelig situasjon å være ute fra alle turneringer i midten av mai. Det er en ukomfortabel situasjon og det er ikke slik man skal forsvare dette klubbemblemet.

Du er en ekte Madridista, hvordan har du følt deg i disse situasjonene?

De første ukene etter tapet mot Ajax var jeg fryktelig langt nede. Jeg kom hjem og var hele tiden i dårlig humør. Jeg klarte ikke å sove og klarte ikke å være helt til stede med familien. De er med meg i disse tøffe stundene, og prøver å løfte meg opp igjen. Nå føler jeg meg bedre og tenker at vi må avslutte sesongen sterkt.

Hva tenker du at pressen spekulerer i at det vil bli en "revolusjon" i Madrid denne sommeren?

Jeg har vært en Real Madrid-spiller i mange år og vet hvordan ting fungerer. Når du ikke vinner noe som helst, og spesielt på den måten vi har gjort det denne sesongen så spekuleres det i mye. Til slutt så gir det jo mening, når man ikke vinner titler vil det alltid være utskiftninger, mens når man vinner er alt fint og alle er verdsatt.

Synes du troppen trenger nye fjes?

Dette er ting som treneren og presidenten må ta en nærmere titt på. De må se på hvilke posisjoner vi trenger nye spillere til.

Synes du Solari gjorde en stor feil å "dytte unna" de store navnene fra startelleveren?

Dette er beslutninger som en trener har rett til å gjøre. Jeg tror ikke han gjorde dette for å "kødde" med noen. Han prøvde å gjøre det han trodde var riktig, og vi respekterte han for det. Vi er profesjonelle og må gjøre jobben vår.

Er det riktig at Zidane kom tilbake?

Det var en riktig avgjørelse, på riktig tidspunkt og det beste som kunne ha skjedd oss. Det viser ekte kjærlighet når han kommer tilbake under en så tøff situasjon for å lede laget. Han kjenner oss perfekt, og vet hvordan ting fungerer i denne klubben. Det er en sann glede at han kom tilbake igjen.

Er spillergruppen fremdeles samlet?

Vi er samlet, og vet at vi må dra i samme retning i de gjenværende kampene. Vi ønsker å avslutte sesongen på en god måte og komme tilbake neste sesong for å kjempe om alle titler.

Hvordan kommer Madrid til å bli neste sesong?

Mestere. Vi skal spise opp verden og kjempe om alle titler når datoen viser april / mai 2020.
Pmn5