Extra large  1vc4635
SCORET IGJEN: Karim Benzema fant nettmaskene nok en gang, og sikret et poeng for Real Madrid.

Spillervurderinger: Leganés (B)

Los Blancos utliknet tidlig i andre omgang, og sikret et poeng mot byrivalen.

Leganés 1-1 Real Madrid
Estadio Municipal de Butarque, Madrid
LaLiga Santander, runde 32
Mandag 15.april, kl:21.00

1-0 Jonathan Silva (45') - Assist: Martin Braithwaite
1-1 Karim Benzema (51')

Det startet med et par sjanser til hvert lag på Butarque mandag kveld, dog uten hell. Perioden deretter skapte ingen av lagene noe spesielt, før de mot slutten av omgangen fikk en sjanse hver, og vertene til slutt scoret ved Jonathan Silva. Dermed gikk de inn i hvilen med 1-0. Gjestene utliknet like etter hvilen, men den andre omgangen ble også sjansefattig, før de fikk en sjanse hver mot slutten, dog uten å score noen mål. Dermed endte det 1-1 på Butarque, hvor lagene fikk et poeng hver. 

Spillervurderinger: 

Keylor Navas (5): Kan ikke klandres for scoringen, da det både er et godt skudd og dårlig sikt. Ellers virker han trygg i feltarbeidet, og trygg aktiv på baller i bakrom. Spiller en helt godkjent kamp, selv om han sjeldent blir satt på prøve. 

Dani Carvajal (3): Bom, bom og atter bom på innleggene for backen. Man kan se at han ikke har spilt på en stund, og virket veldig rusten. Har relativt god kontroll defensivt, med unntak av de gangene han er posisjonert for høyt i banen. Ingen stor kamp. 

Raphaël Varane (6): Binder forsvaret sammen, og står imot de gangene vertene kommer fremover. Er stor i luftrommet, og er samtidig stor langs bakken. Løper opp de som forsøker seg i bakrom, og gjør en solid jobb mot En-Nesyri like før slutt hvor han klarer å få vekk ballen. 

Nacho Fernández (4): Virker utrygg og nølende i flere situasjoner, både i luftrommet, og langs bakken. Spiller tidvis med for stor risiko defensivt, og bommer litt i oppspills-fasen. Ingenting spesielt fra forsvareren som har en dårlig sesong. 

Marcelo Vieira (3): Tilfører lite fremover, selv om han har et par skuddforsøk så er det ikke gode gamle Marcelo. Defensivt varierer han mellom å gjøre ting greit, og spille på litt før høy risiko, men blir dog ikke straffet for det. Burde muligens benkes for Reguilón. 

Luka Modric (6): Sammen med Isco og Benzema så er han den som er aktiv fremover i banen. Løper mye, og jobber knallhardt kampen gjennom, dog uten at det fører til mye. Medspillerne beveger seg lite, og han får særdeles lite hjelp. Flott vending og pasning i forkant av utlikningen. 

Carlos Casemiro (5): Gjør en god jobb med å bryte opp spillet til vertene når de angriper sentralt i banen, og fyller inn som forsvarer når en av backene er med fremover. Tilfører lite offensivt, og spiller en kamp på det vanlige. Varierer også veldig mellom å være bunnsolid, og meget svak i luftrommet. 

Federico Valverde (4): Blir løpende ute på banen som lagets andre defensive midtbanespiller, og det fungerer dårlig for et lag som må score mål. Involverer seg lite, og gjør ellers svært lite ut av seg. Burde muligens vært byttet ut for Ceballos. 

Marco Asensio (5): Har et par avslutninger på mål i begge omganger, men klarer ikke å omsette sjansene til mål. Gjør et flott forarbeid før klokka viser ti minutter, men klarer ikke å sette ballen i mål. Blir ofte for dyp, og samtidig er skuddene alt for svake i kveld. 

Karim Benzema (6 BB): Scorer målet som gjør at Los Blancos får med seg et poeng. Er ellers aktiv i fasen med å bygge opp spillet, og har en del gode kombinasjoner. Posisjonerer seg tidvis litt lavt i banen, og litt langt ute til siden, men er laget mest aktive og blir derfor kåret til banens beste. 

Isco Alarcón (6): Er en av de mest aktive, og har et par gode pasninger. Spiller frem Asensio tidlig i kampen, men han klarer ikke å score. Er alltid spillbar, men faller tidvis litt lavt i banen. Sliter også når hans medspillere ikke beveger seg tilstrekkelig. 

Innbytterne: 

Lucas Vázquez (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurderinger. Utretter absolutt ingenting den tiden han er på banen. 

Gareth Bale (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurderinger. Har et par gode involveringer, men ingenting spesielt. 

Hvem syns du var banens beste? 

Pmn6