Extra large zizi
UAVGJORT: Zidane klarte ikke å hjelpe laget sitt til noe mer enn uavgjort mot Leganés i går kveld.

Zidane: – Vi må prestere bedre

Zidane møtte pressen i etterkant av gårsdagens poengdeling på Butarque mot Leganés.

Real Madrid gjestet Estadio de Butarque i går, og hjemmelaget Leganés gjorde jobben svært vanskelig for Zidane og hans mannskap. Los Blancos åpnet kampen relativt godt, og de første 10-15-minuttene var det Real Madrid som dominerte kampen. Deretter kommer Leganés mer og mer inn i kampen, og like før pause sendte Jonathan Silva vertene i føringen. Real Madrid så friskere ut i andre omgang, og kun seks minutter ut i omgangen utliknet Karim Benzema nok en gang for laget sitt. Los Blancos slet fortsatt med å skape sjanser utover i omgangen, og de klarte ikke bryte gjennom det solide forsvaret til Leganés. Les vårt kampreferat her. 

Les også: Spillervurderinger: Leganés (B)

Zinédine Zidane møtte også pressen i etterkant av kampen, og den franske treneren var svært tydelig på at laget må prestere betraktelig bedre framover. Zidane brukte også litt tid på å hylle sin toppscorer Karim Benzema, og det var tydelig at han er svært fornøyd med hvordan den franske spissen har prestert de siste ukene. I tillegg snakket Zidane en del om laget han stilte med til kampen, og de byttene som ble gjort utover i kampen. 

Jeg som trener og de som spillerne er nødt til å prøve. Vi må prøve å levere bedre, fordi det er vår plikt. Vi hadde ikke en bra første omgang, men vi forbedret oss etter hvilen. Vi må gi litt mer alle sammen. 
Benzema har en god sesong, spesielt med tanke på mål. Han fokuserer på det å score mål. Han er fantastisk spiller, og denne sesongen scorer han mye mer. Jeg er glad på hans vegne. Han er vant til rykter, men det endrer ingenting for han. Han har vist sin karakter, og han gjør en god jobb for laget.

Vázquez-byttet

Alle byttene vi gjør er gjort med det å vinne kampen i tankene, men jeg trodde at det ville være vanskelig for ham å spille på venstrekanten i 15 minutter. Det er tøft å komme inn i en kamp på den måten.
Bale er en viktig spiller i laget. Jeg ville gjøre endringer i dag, og det er det. Det er vanskelig å komme inn i en kamp når du kun spiller 10 eller 15 minutter, men byttene ble gjort for endre kampen. Vi klarte dog ikke å gjøre det.

Isco

Han ser bra ut i mine øyne. Han spiller bedre i midten, og ikke i den posisjonen han spilte i dag. Vi spilte 4-3-3, og han prøvde å skape ubalanse i motstanderlaget fra venstrekanten.

Brannen i Notre Dame

Når noe som dette skjer er det svært komplisert. I dag var det i Paris, og jeg ønsker ikke sånne hendelser på noen. Jeg håper at det ikke var noen som ble skadet.
Pmn6