Extra large skade
SKADEMARERITT: Nok en gang er Mariano ute med skade, og skademarerittet fortsetter for spissen.

Skadeoppdatering: Mariano

Skademarerittet forsetter for Mariano Díaz, og spissen må belage seg på minst en uke på sidelinjen.

Mariano Díaz har hatt en tøff retursesong til Real Madrid, og kraftspissen har ikke klart å gjenskape sin gode sesong i Lyon. Sesongen har i stor grad vært preget av skader, og Mariano har tilbragt svært mange kamper på sidelinjen på grunn av skader. Den hjemvendte spissen har slitt med mye forskjellige skader denne sesongen, og det har ofte blitt forklart som å være dårlig fysisk form. Nå er Mariano skadet nok en gang, og skademarerittet vil ingen ende ta for Mariano.

Les også: Zidane – Vi må prestere bedre

Real Madrid kom i dag med pressemelding hvor de bekrefter en skade på Mariano Díaz. Det skal dreie seg om en senskade på innsiden av låret. Real Madrid kommer som vanlig ikke med en estimert tid om hvor lenge Mariano kommer til å være ute med denne skaden, men MARCA meldte i dag at det vil være snakk om omlag en uke på sidelinjen. Han kommer ikke til å være tilgjengelig til søndagens kamp mot Athletic Club, men avisen melder altså at han kan være klar allerede neste uke til kampen mot Getafe. 

Klubben har kommet med følgende pressemelding om Marianos skade: 

Etter tester utført i dag på vår spiller, Mariano, av det medisinske apparatet til Real Madrid, han har blitt diagnostisert med en senebetennelse i sitt høyre lår. Hans progresjon vil følges kontinuerlig. 
Pmn6