Extra large odri skadetr
UTE: Álvaro Odriozola har brukket kragebeinet, og vil trolig være ute i over én måned.

Skadeoppdatering: Odriozola

Álvaro Odriozola har brukket kragebeinet på trening, og vil derfor være ute i en lang periode.

Fredag var Real Madrid i gang med trening på Valdebebas da en løpsduell mellom Álvaro Odriozola og Vinícius Jr. endte med en kollisjon. Álvaro Odriozola ble liggende nede etter duellen, og den spanske backen måtte avbryte treningen der og da, i følge MARCA. Tester gjennomført etter hendelsen viste at Odriozola hadde pådratt seg et brudd i kragebeinet, og derfor vil være ute i lang tid. Selv om Real Madrid selv ikke skriver noe om hvor lenge skadeoppholdet vil være for baskeren, er det klart at et kragebeinsbrudd tar lang tid til å bli frisk fra. Det er dermed svært sannsynlig at Álvaro Odriozola er ferdigspilt for sesongen, og at Dani Carvajal blir lagets eneste høyreback i de seks siste kampene av sesongen. 

Les også: Skadeoppdatering: Mariano

Odriozola har vært Real Madrids faste høyreback i over en måned nå ettersom Dani Carvajal har vært ute med skade i en lengre periode. Den baskiske backen har tatt relativt godt vare på muligheten, og han har til tider vært svært god for Real Madrid. Nå er det likevel mye som tyder på at unggutten er ute resten av sesongen. Dermed er det i grevens tid at Carvajal kom tilbake fra sin skade. Han spilte nemlig sin første kamp siden begynnelsen av mars da han startet for Real Madrid mot Leganés på mandag. I tillegg var både Vinícius Jr. og Toni Kroos tilbake på treningsfeltet i dag. Det betyr at Mariano Díaz og Thibaut Courtois er de eneste spillerne som, på papiret, fortsatt er ute med skade. Vinícius Jr. vil nok likevel bli matchet svært forsiktig i løpet av den siste delen av sesongen. 

Real Madrid kom med følgende pressemelding angående Odriozolas skade: 

Etter tester utført i dag på vår spiller, Álvaro Odriozola, av det medisinske apparatet til Real Madrid, han har blitt diagnostisert med brudd i hans venstre kragebein. Hans progresjon vil følges kontinuerlig. 
Pmn6