Extra large marcelo athletic
PK: Den brasilianske backen ytret at snakket i kulissene ikke har påvirket han denne sesongen.

Marcelo: - Det har ikke påvirket meg

To forsvarsspillere stilte opp på pressekonferansen etter seieren over Athletic Club.

Los Blancos kontrollerte den første omgangen mot Athletic Club de Bilbao søndag ettermiddag, men som så mange ganger før denne sesongen, så slet de med å skape gode sjanser. Etter hvilen så det omsider ut som et helt annet lag som entret gressmatten, og Karim Benzema scoret hele tre ganger, to med hodet, og et med beina. Det vil si at franskmannen sikret et hat-trick, og samtidig tre poeng for Real Madrid da de samtidig holdt nullen. Etter kampen stilte Marcelo og Vallejo opp for pressen, hvor de hadde følgende å si: 

Marcelo Vieira: 

Vi ønsker ikke å avslutte sesongen, vi er nødt til å gi absolutt alt for denne drakten, og samtidig få Real Madrid så høyt som mulig. Det har vært en veldig vanskelig sesong, men vi er alle nødt til å se fremover og jobbe videre for dette emblemet. 
Til slutt så vil jeg si at i en sesong hvor vi ikke spiller for noe som helst, så er det viktig å være fullt motiverte, vi har gitt alt, og i den andre halvdelen av sesongen så har ting gått bedre enn i den første. 

Benzema sine mål

Vi alle kjenner Karim sine kvaliteter, og hva han tilfører laget. Han er en av lederne, og jeg er veldig fornøyd med målene hans, men jeg er helt sikker på at seieren betyr mer enn målene for han. 

Forpliktelse til laget

Jeg er veldig fokusert på Real Madrid. Alt det som har foregått i kulissene denne sesongen har ikke påvirket meg, jeg har fortsatt det harde arbeidet, og bidratt med min del. Uansett om jeg har spilt eller ikke, så har jeg alltid vært der for alle mine lagkamerater. Om man spiller eller ikke så er det en del av sesongen, og samtidig det å være fotballspiller, men jeg stoppet aldri å jobbe og hjelpe medspillerne. 

Fremtiden

Alle vet hvor fornøyd jeg er med å spille og trene i disse fargene. Det er alt for mye som blir sagt av de utenfor klubben. Real Madrid er hjemme for meg. 

Jesús Vallejo: 

Byttene Zidane valgte å gjøre i pausen var nøkkelen. Vi hadde bedre kontroll over spillet, og vi må være fornøyde fordi vi kom ut av garderoben med høyere intensitet, hvilket igjen ble gjenspeilet på måltavlen. 
Vi hadde studert Athletic veldig nøye. Vi visste at de kom til å sende farlige baller inn i boksen vår, hvor de har hatt fokus på å gjøre det meste ut av returer, og samtidig har de forsøkt å spille i bakrom på Iñaki Williams, men vi håndterte det bra. 

Rolle på det første målet

Iñigo Cordoba sendte ballen inn i feltet, og mitt mål var å komme på ballen før Iñaki Williams, og deretter scoret mine lagkamerater i den neste fasen. Det var en situasjon hvor jeg virkelig var i full strekk, og var nødt til å skli for å få ballen unna. 

Lagkamerater

Jeg er veldig fornøyd med at jeg var i stand til å hjelpe laget. Jeg har trenet bra, og jeg er i god form. Jeg er veldig fornøyd med seieren. Jeg er nødt til å takke mine lagkamerater, fordi de hjalp meg gjennom kampen etter at jeg ikke har spilt på lang tid. 

Bale

Han har enorm styrke, og er veldig profesjonell, en god rollemodell. Han trener veldig bra. 

Hva tenker du om det spillerne hadde å si etter seieren? 

Pmn6