Extra large getafe
UKOMFORTABEL: Zinedine Zidane virket litt ukomfortabel når han fikk gjentatte spørsmål om keeper-situasjonen i klubben.

Zidane: - Jeg får det ikke alltid som jeg vil

Zinedine Zidane har møtt pressen i forkant av kveldens kamp mot Getafe.

Det vil bli en vanskelig kamp, og vi må spille med stor intensitet. Jeg vil se at laget mitt putter ned innsatsen som kreves mot det som er et godt lag. Vi spilte en veldig god andreomgang mot Athletic Club, og vi føler oss mye bedre fysisk. 
Getafe er et lag som gjør det veldig bra. Dette er den beste sesongen i deres historie, og det de oppnår nå er på grunn av hardt arbeid. Men vi er også et godt lag og vi spiller alltid for å vinne.

Hans rolle som trener

Spillerne vet at de må trene veldig hardt for å få spilletid i denne klubben. Min rolle har ikke endret seg noe særlig siden forrige gang jeg var her. De første årene jeg var her skjedde det ikke så mye, men i år vil det bli endringer.

Vinicius Jr.

Han kommer ikke til å spille i morgen. Han har vært ute i to måneder og har mer jobb å gjøre. Vi må være tålmodige med hans retur.

Serien

Neste år må vi prøve å starte ligaen på en god måte. Hvis vi ikke åpner bra, vil vi nok en gang sette oss selv i en vanskelig situasjon. Mitt hovedfokus og mål for neste sesong er at vi skal vinne LaLiga. Det er i mitt hode den viktigste turneringen. I LaLiga er det 38 kamper, i Champions League er det 12.

Målvaktene

Courtois er klar, har trent med oss og er tilgjengelig for uttak. Jeg liker ting, men det er ikke alltid jeg får det som jeg vil. Målvaktene her har kontrakter, og når den tid kommer må jeg ta noen avgjørelser. 
Pmn6