Extra large de tomas
VELDIG GOD: Raúl de Tomas har levert en helt fantastisk sesong på utlån hos Rayo Vallecano.

Tomás spiller trolig ikke mot Real Madrid

Rayo Vallecano har sendt forespørsel til Real Madrid om at de skal la spissen spille på søndag.

Real Madrid er en klubb som hvert år sender mange spillere på utlån til forskjellige klubber i Spania og Europa. I forkant av denne sesongen ble Raúl de Tomás sendt på utlån til Madrid-klubben Rayo Vallecano. Der har han gjort sine ting svært godt og har notert seg for 14 scoringer i LaLiga denne sesongen. Rayo Vallecano ligger på sisteplass i LaLiga, og er nødt til å begynne å plukke poeng de neste ukene skal de holde seg i Spanias øverste divisjon. Problemet her er at Real Madrid alltid setter inn en klausul når de låner ut spillere som gjør at vedkommende ikke kan spille mot Real Madrid dersom lagene møtes. 

Vi gjør alt vi kan for at de skal la Raúl de Tomás skal spille på søndag. Jeg respekterer klausulen, men vi håper de kan gjøre oss en tjeneste. De har ingenting å spille for, og det ville vært svært hjelpsomt for oss om vi kunne ha brukt han, sa Vallecano-trener, Paco Jemez på en pressekonferanse.

MARCA melder at Real Madrid ikke viker fra denne klausulen, og at Rayo Vallecano må betale opp mot en million Euro dersom han skal få kunne spille for de i søndagens kamp. Dermed kan det se ut som at deres beste spiller går glipp av kampen mot Real Madrid.

Pmn6