Extra large  he23361
VURDERINGER: Casemiro var spilleren som stod frem for Los Blancos torsdag kveld.

Spillervurderinger: Getafe (B)

Det endte med poengdeling mellom Madrid-lagene etter en relativt sjansefattig kamp.

Getafe 0-0 Real Madrid
Coliseum Alfonso Pérez, Madrid
LaLiga Santander, runde 34
Torsdag 25.april, kl:21.30

Det var gjestene fra sentrum av Madrid som åpnet oppgjøret best, og kom til de beste sjansene i den første omgangen, dog uten å score noen mål. I den andre omgangen hadde vertene en god dobbelt-sjanse, men Keylor Navas stod i veien, og hindret baklengs. Ingen av lagene kom spesielt mye nærmere, og de endte dermed opp med å dele poengene etter et relativt sjansefattig oppgjør. Under kommer våre spillervurderinger fra kveldens oppgjør: 

Spillervurderinger: 

Keylor Navas (7): Står en solid kamp de gangene han må ut i aksjon, og har veldig god kontroll på det som kommer hans vei. I andre omgang er han sentral i å holde nullen, da han gjør en veldig god dobbelt-redning. Leverer en god kamp. 

Dani Carvajal (5): Vil mye, og jobber knallhardt, men det er lite produkt som kommer ut av det han foretar seg. Innleggene sitter ikke helt, og kombinasjonene ender i lite. Defensivt har han dog god kontroll. 

Raphaël Varane (6): Gjør en god jobb sammen med Nacho med å kontrollere Molina og Mata, og er sterk både i luftrommet og langs bakken. Misser noen ganger med pasningene, men gjør ellers en grei jobb. 

Nacho Fernández (6): Spiller sin beste kamp på lang lang tid, hvor han er dominant defensivt, både i luftrommet og langs bakken. Spiller solide pasninger, og virker lang mer trygg og selvsikker enn tidligere denne sesong. 

Sergio Reguilón (5): Ingen storkamp fra unggutten, som tilfører lite offensivt i kveld. Har relativt god kontroll defensivt, og har noen solide takling, men alt i alt en relativt nøytral kamp. 

Federico Valverde (4): Virker utilpass i rollen som indreløper, og løser oppgaven relativt middelmådig. Tilfører lite offensivt, og blir satt i skyggen av Casemiro i det defensive arbeidet. 

Carlos Casemiro (7 BB): Gjør en god jobb med å bryte opp spillet til motstanderne, og dekker over for forsvarsspilleren som blir med fremover i banen. Har noen gode pasninger i bakrom, og noen solid brudd defensivt hvilket gjør han til banens beste i kveld. 

Isco Alarcón (5): Relativt nøytral kamp fra midtbanespilleren, hvor det verken er bidrag fremover eller bakover i banen. Får ikke veldig mange baller å jobbe med offensivt i banen, men har en veldig god pasning tidlig i kampen. 

Brahim Díaz (6): Viser seg frem fra en god side, hvor han er leken med ballen i beina, og spiller med selvtillit gjennom hele oppgjøret. En av de få som skaper noe fremover i banen, legger ned en god søknad om mer spilletid i fremtiden. 

Karim Benzema (4): Etter en rekke knallsterke kamper, hvor han har vært lagets desidert beste, så blir det en nedtur torsdag kveld. Utretter lite, bommer på sjansene, og faller litt for ofte lavt i banen. 

Gareth Bale (3): Fortsetter sin svake periode, hvor han tilfører svært lite, og gjør samtidig lite ut av de situasjonene han får. Bommer med innleggene, og klarer ikke utrette noe spesielt ellers. 

Innbytterne: 

Marco Asensio (3): Som Lucas så tilfører han svært lite fremover i banen, og arbeidsinnsatsen er heller ikke spesielt stor. Bommer med innleggene, og kombinasjonsspillet sitter heller ikke. 

Lucas Vázquez (3): Kommer inn for en svært aktiv Brahim Diaz, og tilfører absolutt ingenting. Jobber hardt, men er ikke farlig fremover i det hele tatt. Forsøker seg et par ganger, men mislykkes hver gang. 

Toni Kroos (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. Skal dog sies at arbeidsinnsatsen er laber, spesielt de gangene Getafe kontrer, og at han tilfører særdeles lite fremover. 

Hvem syns du var best mot Getafe? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07