Extra large  he23361
VURDERINGER: Casemiro var spilleren som stod frem for Los Blancos torsdag kveld.

Spillervurderinger: Getafe (B)

Det endte med poengdeling mellom Madrid-lagene etter en relativt sjansefattig kamp.

Getafe 0-0 Real Madrid
Coliseum Alfonso Pérez, Madrid
LaLiga Santander, runde 34
Torsdag 25.april, kl:21.30

Det var gjestene fra sentrum av Madrid som åpnet oppgjøret best, og kom til de beste sjansene i den første omgangen, dog uten å score noen mål. I den andre omgangen hadde vertene en god dobbelt-sjanse, men Keylor Navas stod i veien, og hindret baklengs. Ingen av lagene kom spesielt mye nærmere, og de endte dermed opp med å dele poengene etter et relativt sjansefattig oppgjør. Under kommer våre spillervurderinger fra kveldens oppgjør: 

Spillervurderinger: 

Keylor Navas (7): Står en solid kamp de gangene han må ut i aksjon, og har veldig god kontroll på det som kommer hans vei. I andre omgang er han sentral i å holde nullen, da han gjør en veldig god dobbelt-redning. Leverer en god kamp. 

Dani Carvajal (5): Vil mye, og jobber knallhardt, men det er lite produkt som kommer ut av det han foretar seg. Innleggene sitter ikke helt, og kombinasjonene ender i lite. Defensivt har han dog god kontroll. 

Raphaël Varane (6): Gjør en god jobb sammen med Nacho med å kontrollere Molina og Mata, og er sterk både i luftrommet og langs bakken. Misser noen ganger med pasningene, men gjør ellers en grei jobb. 

Nacho Fernández (6): Spiller sin beste kamp på lang lang tid, hvor han er dominant defensivt, både i luftrommet og langs bakken. Spiller solide pasninger, og virker lang mer trygg og selvsikker enn tidligere denne sesong. 

Sergio Reguilón (5): Ingen storkamp fra unggutten, som tilfører lite offensivt i kveld. Har relativt god kontroll defensivt, og har noen solide takling, men alt i alt en relativt nøytral kamp. 

Federico Valverde (4): Virker utilpass i rollen som indreløper, og løser oppgaven relativt middelmådig. Tilfører lite offensivt, og blir satt i skyggen av Casemiro i det defensive arbeidet. 

Carlos Casemiro (7 BB): Gjør en god jobb med å bryte opp spillet til motstanderne, og dekker over for forsvarsspilleren som blir med fremover i banen. Har noen gode pasninger i bakrom, og noen solid brudd defensivt hvilket gjør han til banens beste i kveld. 

Isco Alarcón (5): Relativt nøytral kamp fra midtbanespilleren, hvor det verken er bidrag fremover eller bakover i banen. Får ikke veldig mange baller å jobbe med offensivt i banen, men har en veldig god pasning tidlig i kampen. 

Brahim Díaz (6): Viser seg frem fra en god side, hvor han er leken med ballen i beina, og spiller med selvtillit gjennom hele oppgjøret. En av de få som skaper noe fremover i banen, legger ned en god søknad om mer spilletid i fremtiden. 

Karim Benzema (4): Etter en rekke knallsterke kamper, hvor han har vært lagets desidert beste, så blir det en nedtur torsdag kveld. Utretter lite, bommer på sjansene, og faller litt for ofte lavt i banen. 

Gareth Bale (3): Fortsetter sin svake periode, hvor han tilfører svært lite, og gjør samtidig lite ut av de situasjonene han får. Bommer med innleggene, og klarer ikke utrette noe spesielt ellers. 

Innbytterne: 

Marco Asensio (3): Som Lucas så tilfører han svært lite fremover i banen, og arbeidsinnsatsen er heller ikke spesielt stor. Bommer med innleggene, og kombinasjonsspillet sitter heller ikke. 

Lucas Vázquez (3): Kommer inn for en svært aktiv Brahim Diaz, og tilfører absolutt ingenting. Jobber hardt, men er ikke farlig fremover i det hele tatt. Forsøker seg et par ganger, men mislykkes hver gang. 

Toni Kroos (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. Skal dog sies at arbeidsinnsatsen er laber, spesielt de gangene Getafe kontrer, og at han tilfører særdeles lite fremover. 

Hvem syns du var best mot Getafe? 

Pmn6