Extra large zizo
PRESSEKONFERANSE: Zinédine Zidane møtte pressen i etterkant av gårsdagens uavgjortkamp mot Getafe.

Zidane: – Vi fortjente mye mer

Zidane snakket med pressen etter gårsdagen 0-0-kamp mot fjerdeplass Getafe.

Real Madrid møtte fjerdeplass og Champions League-jagende Getafe på Colisuem i går kveld. Det kom alltid til å bli en vanskelig kamp mot et lag som har stor fokus på defensiv organisering, og det var også tilfellet for Getafe i går. Real Madrid dominerte store deler av kampen, men de slet med å bryte gjennom det solide Getafe-forsvaret. Når de først klarte det, sto det også en svært god keeper i David Soria mellom Real Madrids angrepsspillere og mål. Getafe skapte selvsagt noen sjanser selv også, men ingen av lagene klarte å finne nettmaskene denne torsdagskvelden. Dermed endte det med poengdeling, og Real Madrid gikk målløse av banen for første gang under Zinédine Zidane denne sesongen. 

Les også: Getafe 0-0 Real Madrid

Real Madrids franske trener møtte som vanlig pressen like etter kampslutt, og det var en noe skuffet Zinédine Zidane som snakket om  kampen. Han var svært tydelig på at laget hans fortjente mer i denne kampen, og at angrepsspillerne burde har scoret. Han så likevel svært positivt på prestasjonen, og han var klar på at laget spilte en god kamp. I tillegg svarte Zidane på spørsmål om Isco, Brahim Díaz, som spilte en kjempekamp for Real Madrid i går, og Sergio Reguilón. 

Vi spilte bra, og fortjente mye mer. Vi hadde sjansens til å score mål, spesielt i den første omgangen. Jeg er fornøyd med måten vi spilte på, målsetningen og konsentrasjonsnivået, men ikke med resultatet.
Hvis Getafe er på fjerdeplass så er det er grunn til det. De spiller bra. De har 55 poeng og det er bare fire kamper igjen. Man må bare gratulere dem, og håpe at de kommer så høyt som mulig på tabellen. 

Brahim

Jeg er fornøyd med utviklingen hans, han spilte en god kamp. Han liker å spille, og jeg elsker fryktløse spillere. Han kan skyte med begge bein, og han han er veldig rask. Han hadde en god kamp, men måtte bli byttet ut på grunn av krampe. Han spilte bra, og jeg er fornøyd med ham. Jeg elsker måten han spiller. La oss se hva som skjer neste år, det viktigste er det som skjedde i dag. 

Keepere

Keylor spilte i dag fordi jeg er trener, og det er jeg som tar avgjørelsene. Vi får se hvordan det går på søndag. 

Isco

Hver spiller i troppen er viktig. Alle får gode muligheter med de lagoppstillingene jeg velger. Jeg er fornøyd med arbeidet hans.

Reguilón

De vet at de må være klare for at treneren kan velge dem, og når de får muligheten må de gi alt de har. 
Pmn6