Extra large godt hum r
GODT HUMØR: Det var en blid Zinedine Zidane som møtte pressen i forkant av morgendagens mot Rayo Vallecano!

Zidane: - Damene bestemmer

Zinedine Zidane var i godt humør på dagens pressekonferanse i forkant av kampen mot Rayo Vallecano.

Det har vært en elendig og tung sesong for samtlige med hjertet for Real Madrid, men nå er det altså bare fire kamper igjen til man kan legge denne skuffende sesongen bak seg. I morgen venter det en kort tur til Vallecas for å spille mot Real Madrid, og tidligere i dag var det en Zinedine Zidane i godt humør som møtte pressen på Valdebebas.

Hvis man vil vinne kamper i dagens fotball må man spille med høy intensitet.  Vi spilte en god kamp mot Getafe og ønsker å gjøre det samme mot Rayo. I det siste har vi møtt lag som har mye å spille for. Getafe forrige torsdag og Rayo i morgen som kjemper en kamp mot nedrykk.
Vi vet hvor motiverte Rayo kommer til å være, og de vil vise seg fram fra sin beste side. Basert på kampene de har spilt er det et lag som aldri gir opp, og vi må være på vårt beste hvis vi vil ha et godt resultat.

Vinicius

Han har fortsatt litt mer jobb å gjøre etter å ha vært ute med skade i to måneder. Han trenger en uke til med trening, og kommer ikke til å være involvert mot Rayo Vallecano. Han har gradvis gjort det bedre på trening og begynner å få opp tempoet, men han er enda ikke klar til å spille.  Han må trene neste uke så får vi se hva som skjer til Villarreal-kampen.

Raúl de Tomas (Får ikke spilt kampen siden han er på utlån fra Real Madrid)

Det er en sak mellom klubbene. Jeg kommer ikke til å si mer enn det, siden det ikke er jeg som har kontroll over dette. Det er en enighet mellom Real Madrid og Rayo, noe som må respekteres. Han er en spiller jeg trente i Castilla og han er veldig talentfull. Han har gjort det veldig bra denne sesongen og scoret mange mål. Han kombinerer bra med sine lagkamerater, vet hvordan han skal spille god fotball og jeg er virkelig glad på hans vegne. Jeg kom godt overens med han i min tid som Real Madrid Castilla-trener.

Hans makt når det gjelder spillerlogistikk

Jeg har ikke makt over noen ting. Ikke engang hjemme, der er det damene som bestemmer. Det er en institusjon her og det viktigste er at vi jobber sammen. Vi må gjøre alt sammen til det beste for denne klubben. Vi har riktige folk til dette. Jeg har en klar idé over det jeg ønsker å gjøre. Jeg vet hvilken profil det er jeg ser etter, ikke konkrete navn på alle sammen, men vet hva jeg ønsker. Vi jobber mot det, men først må vi unnagjøre de fire kampene som er igjen.  Men vi har planer om å forsterke oss offensivt.

Kan Hazard og Bale spille sammen?

Alle gode spillere er kapable til å spille sammen. 

Bale

Han er glad uansett om han spiller eller ikke. Han har hatt spilletid under meg, og jeg trenger ikke å fortelle han hva han skal gjøre. Han er en del av troppen og vi får se hva han gjør etter denne sesongen. Han kommer uansett til å få mer spilletid fra nå og mot sesongslutt.
Pmn6