Extra large  he25053
VURDERINGER: Ingen markerte seg spesielt mot bunnlaget, men Courtois gjorde en grei jobb mellom stengene.

Spillervurderinger: Rayo Vallecano (B)

Ingen presterte spesielt bra i kampen mot bunnlaget, og det endte med tap.

Rayo Vallecano 1-0 Real Madrid
Estadio de Vallecas, Madrid
LaLiga Santander, runde 35
Søndag 28.april, kl:20.45

1-0 Adri Embarba (23') - [Straffespark]

Det var vertene som kjemper i nedrykksstriden som åpnet kampen best, og skapte de første sjansene. Like før klokken viste tjue minutter så gikk Guerra ned i feltet, og dommeren dømte først ikke straffespark, men ved hjelp av VAR så fikk vertene straffesparket sitt. Adri Embarba satte ballen i mål, og lagene gikk inn i hvilen på på 1-0. I den andre omgangen var ingen av lagene i stand til å score mål, og Rayo Vallecano vant dermed deres første kamp mot Real Madrid siden 1997. 

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (6 BB): Kan ikke klandres for scoringen. Står ellers en god kamp, hvor han er ute og avverger et par sjanser, og er relativt trygg på skuddene som kommer hans vei. Som vanlig er han god i luftrommet, og er banens beste i en sørgelig kamp for Los Blancos. 

Dani Carvajal (2): Spiller en svak kamp, hvor bidragene fremover ikke eksisterer, og samtidig virker han usikker bakover. Blir spilt gjennom og forbi ved enkelte anledninger, og spiller ingen god kamp. 

Raphaël Varane (4): Demmer opp for de meste som kommer hans vei, og gjør egentlig ikke veldig mange feil, men blir litt ensom sammen med Vallejo når gjestene angriper med mange spillere. Er sterk i luftrommet, men bommer tidvis med noen vurderinger. 

Jesús Vallejo (3): Lager straffesparket som resulterer i tap, dog så det noe billig ut. Gjør ellers en godkjent kamp, hvor han har noen solide defensive involveringer, og jobber greit sammen med Varane. 

Marcelo Vieira (2): Gjør en ny svak kamp på backen, tross mye tillit den siste tiden. Tilfører lite, om ingenting fremover, og bakover er han på etterskudd ved flere anledninger. 

Luka Modric (2): En av de svakeste kampene til kroaten på veldig lang tid. Mister ballen syv ganger den første halvtimen, og tilfører absolutt ingenting verken fremover, eller bakover på banen. 

Marcos Llorente (3): Ingen storkamp fra den unge midtbanespilleren, men får heller ikke mye å jobbe med da vertene ofte angriper langs kantene. Har noen gode takling, og noen viktige gjenvinninger, men offensivt sliter han noe mer. 

Toni Kroos (3): Forsøker å få til noe spill, og er ofte med fremover på banen, men det fører til lite grunnet begrenset bevegelse fra lagkameratene. Virker noe uinteressert, hvilket er forståelig da det skjer lite rundt han. 

Dani Ceballos (2): Litt usikker på hvilken posisjon han spiller, men han er stort sett overalt på banen, uten at det fører til noe spesielt. Har en heading som ender en meter utenfor, men utenfor dette gjør han lite ut av seg. 

Gareth Bale (1): Spiller en fryktelig svak kamp, hvor han verken tilfører noe offensivt eller jobber hardt. Spiller seg selv mer og mer ut av klubben, og har mest sannsynlig ingen fremtid i Real Madrid. Får en stor sjanse i kampen, men sløser den bort ved å utrolig nok bomme. Meget svak kamp av waliseren - igjen. 

Mariano Díaz (2): Virker spillesugen, og legger ned stor arbeidsinnsats, men det resulterer dessverre i lite. Gir Bale en stor mulighet i den første omgangen, men waliseren roter den utrolig nok bort. Får lite å jobbe med, og heller ingen store sjanser selv. 

Innbytterne: 

Brahim Díaz (6): Er igjen solid når han entrer banen, og er svært aktiv, men det resulterer i lite. Får mye juling, og blir taklet ved en rekke anledninger, men fortsetter å jobbe. Legger inn en god søknad om mer spilletid. 

Isco Alarcón (4): Klarer ikke å tilføre laget noe spesielt den tiden han er på banen, og sliter med prege kampen. Lite bevegelse rundt han, og lite bevegelse i ballen gjør det vanskelig for han. 

Lucas Vázquez (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. Bidrar dog med lite den tiden han er på banen. 

Hvem syns du var Real Madrid sin beste spiller? 

Pmn6