Extra large saint
KAPTEIN: Iker Casillas sto i mål, og var kaptein, for Real Madrid da de vant La Décima i 2014.

Uttrykker støtte til Iker Casillas

Iker Casillas mottar enorm støtte fra hele fotballverden etter dagens svært triste nyhet.

I dag kom det svært triste nyheter fra Porto og deres treningsfelt etter at Iker Casillas ble lagt inn på sykehus med mistanke om hjerteinfarkt. Det var i løpet av dagens Porto-trening at den tidligere Real Madrid-kaptein skal ha hatt et illebefinnende, og keeperen ble umiddelbart sendt til sykehuset. Tilstanden til Casillas skal nå være stabil, og keeperen skal være utenfor livsfare. Casillas selv har også tatt til sosiale medier i løpet av kvelden for å takke for støtten. Han uttrykket at opplevelsen hadde vært skremmende, men at han er positiv til sinns. 

Les også: Legenden: Iker Casillas

Real Madrid kom med følgende pressemelding hvor de uttrykket full støtte til sin tidligere kaptein: 

Real Madrid C.F ønsker å tilby sin fulle støtte til vår elskede kaptein Iker Casillas. 
Iker Casillas har vist oss hvordan man kan overvinne de største utfordringene i sin profesjonelle karriere, ved å utvide klubbens suksess betydelig. Han har vist oss at det å gi opp ikke har noen plass i vår måte å leve på, og han har vist gang på gang at det å forbli sterk under de tøffeste utfordringene er den eneste veien til seier. 
Real Madrid C.F og hele madridismo ser fram til å se vår legendariske kaptein tilbake i god helse så fort som mulig, og vi sender han all oppmuntringen i verden. 

Flere Real Madrid-spillere, og fotballspillere over hele verden har også tatt til sosiale medier for å ønske Iker Casillas god bedring. Sergio Ramos, mannen som har tatt over kapteinsbindet etter Casillas i Real Madrid, ønsket sin tidligere lagkamerat god bedring via Twitter tidligere i dag. I tillegg har en hel rekke Real Madrid- og spanske fotballspillere også benyttet seg av sosiale medier i løpet av dagen. Andre idrettsstjerner har også vist sin støtte til Real Madrid-legenden, og blant annet tennisspiller Rafael Nadal sendte en støttende hilsen til Casillas på Twitter i dag. 

¡Ánimo Iker!

Pmn6