Extra large vinicius jr 4.11.2018 n2
TILBAKE: Etter å ha vært ute med skade i rundt to måneder er Vinicius Jr endelig tilbake i kamptroppen til oppgjøret mot Villarreal.

Troppen: Villarreal (H)

Zinedine Zidane tar med seg 19 mann til hjemmekampen mot Villarreal, deriblant noen overraskelser.

Søndag ettermiddag spiller Real Madrid sesongens nest siste hjemmekamp når et nedrykkstruet Villarreal gjester Santiago Bernabéu. Etter fadesen mot byrival Rayo Vallecano forrige helg så er det et revansjelystent Real Madrid som kommer til å endre gressteppet i morgen ettermiddag. Real Madrid møter Villarreal som i skrivende stund ligger under nedrykksstreken i LaLiga, og den gule ubåten, som spilte 2-2 da lagene møttes i januar, kommer til å kjempe med nebb og klør for å overleve og for å stjele med seg både et og tre poeng tilbake til solkysten fra Estadio Santiago Bernabéu.

Les også: Før kampen: Villarreal (H)

Som vanlig så har Zinedine Zidane tatt ut en tropp bestående av 19 spillere, denne gang med noen overraskelser. Den store gladnyheten er at Vinicius Jr er tilbake i troppen etter et to måneder langs skadeavbrekk, og det er gode muligheter for at brassen kommer til å få spilletid i morgen. Den største overraskelsen var derimot at både Gareth Bale og Luka Modric er utelatt fra kamptroppen, noe som mest sannsynlig skylles at Zinedine Zidane velger å hvile disse. Sergio Ramos, Álvaro Odriozola og Karim Benzema er fortsatt alle ute med skade, mens Dani Ceballos igjen er vraket fra kamptroppen til tross for at han fikk starte oppgjøret mot Rayo Vallecano forrige helg. Sergio Reguilón er tilbake i kamptroppen etter å ha blitt vraket forrige helg. 

Troppen: 

Målvakter: Navas, Courtois, Luca.
Forsvarsspillere: Carvajal, Vallejo, Varane, Nacho, Marcelo, Reguilón.
Midtbanespillere: Kroos, Casemiro, Llorente, Asensio, Brahim, Isco, Valverde.
Angrepsspillere: Mariano, Vinicius Jr, Lucas Vázquez.

Hvem vil du se fra start i morgen?

Pmn6