Extra large  2vc9823
DOBBEL: Mariano Díaz scoret to ganger i søndagens oppgjør, og var banens beste.

Spillervurderinger: Villarreal (H)

Mariano takket for tilliten og scoret to ganger mot den gule ubåt søndag ettermiddag.

Real Madrid 3-2 Villarreal
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 36
Søndag 5.mai, kl:16.15

1-0 Mariano Díaz (2') - Assist: Brahim Díaz
1-1 Gerard Moreno (11') - Assist: Álvaro González
2-1 Jesús Vallejo (40')
3-1 Mariano Díaz (49') - Assist: Dani Carvajal
3-2 Jaume Costa (90+4') - Assist: Gerard Moreno

Den første omgangen åpnet fantastisk for vertene med scoring etter kun to minutter. Mariano var mannen som var sist på ballen, men ledelsen skulle omsider ikke vare lenge. Drøyt ti minutter ut i oppgjøret førte Moreno ballen med seg, og klemte den knallhardt i kort-hjørnet til 1-1. Begge lag hadde sine sjanser etter dette, men det var ikke før klokka viste 40 minutter at vi fikk en ny scoring. Et hjørnespark ble tatt kort til Marcelo som fikk plass til å skyte, og skuddet endte opp hos Vallejo i feltet som enkelte scoret. Real Madrid fortsatte å presse på etter hvilen, og snaut fem minutter ut i omgangen scoret Mariano sitt andre for dagen. Det stod nå 3-1, og vertene hadde god kontroll på oppgjøret. Det roet seg noe ned etter scoringen, men mot slutten av oppgjøret tok det fyr på ny, og Jaume Costa scoret et trøstemål like før slutt. Dermed endte det 3-2 på Santiago Bernabéu søndag ettermiddag. 

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (7): Står en god kamp, hvor han har kontroll på det meste som kommer hans vei, med unntak av scoringene. Kan ikke klandres for noen av de, selv om han muligens kunne tatt den første. Har ellers god kontroll på det som kommer hans vei, både skudd og baller i bakrom. 

Dani Carvajal (8): Er særdeles aktiv opp langs siden, og gjør gode løp gjennom hele oppgjøret hvor er opptrer som en ekstra angrepsspiller. Defensivt har han også god kontroll, spesielt da gjestene angriper gjennom midten, og spiller en veldig god kamp.

Raphaël Varane (6): Gjør en relativt solid jobb med å stoppe gjestene, og er solid i luftrommet som vanlig. Kan ikke klandres for scoringene, selv om han muligens kunne presset Moreno tettere på den første scoringen. Har i tillegg en meget viktig takling mot slutten av kampen hvor han hindrer samme mann. 

Jesús Vallejo (7): Som Varane så har han god kontroll defensivt, og i luftrommet. Gjør noen svært viktige taklinger, og er på rett plass til rett tid gjennom hele oppgjøret. Får i tillegg med seg en scoring, og viser Zidane at han kan håndtere å spille for Real Madrid. 

Marcelo Vieira (7): Viser langt bedre form enn på lang tid, hvor han bidrar offensivt i banen, og som Carvajal opptrer som en ekstra angrepsspiller. Har noen gode innlegg, og noen fine kombinasjoner som fører til farligheter, samtidig som skuddet hans leder til Vallejo sin scoring. 

Federico Valverde (6): Spiller en relativt nøytral kamp, hvor han jobber hardt, men tilfører lite i store deler av oppgjøret. Samtidig så skinner han enormt i forkant av scoring nummer tre hvor han er tredje sist med en fantastisk pasning i bakrom til Carvajal. 

Carlos Casemiro (5): Sliter med å bryte opp spillet til Villarreal de gangene gjestene angriper gjennom midten, og blir løpende mye rundt uten å gjøre noe som helst. Spiller en kamp helt på det jevne. 

Toni Kroos (6): Virker fortsatt en smule uinteressert, og løper mye rundt uten å gjøre spesielt mye ut av seg. Slår noen gode pasninger, og har et par solide dødballer, men ellers relativt midt på tre kamp fra tyskeren. 

Lucas Vázquez (4): Gjør ingen storkamp, og formen er fortsatt på en svak kurve. Tilfører særdeles lite, selv om han forsøker seg på mye, og blir ikke belønnet med stort annet enn balltap. Svak kamp fra kantspilleren. 

Mariano Díaz (8 BB): Viser seg virkelig frem i dagens kamp, hvor han scorer to ganger. Den første er et flott løp, og en meget smart avslutning, mens den andre er en flott bevegelse i boksen og en lett avslutning. Faller noen ganger litt lavt i banen, men utenom dette så gjør han en meget god kamp, og er banens beste mot Villarreal. 

Brahim Díaz (7): Fortsetter i samme spor hvor han er aktiv den tiden han er på banen, og skaper uro for motstanderne. Får med seg en målgivende pasning på den første scoringen, og er nære ved å få et mål selv, men en god redning fra målvakten til gjestene hindret unggutten. Ny god opptreden. 

Innbytterne: 

Isco Alarcón (6): Virker selvsikker, og motivert den tiden han er på banen, hvor han involverer seg mye i spillet og er spillbar til enhver tid. Klarer ikke å gjøre at Real Madrid scorer flere mål, men har noen gode initiativ. 

Marco Asensio (4): Gjør ikke noe spesielt godt innhopp, hvor han roter litt mye, og velger feil de gangene han er i avgjørende situasjoner. Kunne spilt Mariano på blank kasse på overtid, men velger i stedet dårligere plasserte Vinícius. Må heve seg om han skal få spille den kommende sesongen. 

Vinícius Júnior (7): Virker frisk og energisk fra første sekund, er en trussel mot mål, og viser som vanlig frem enorm kroppsbeherskelse. Må dog fortsette å finspisse avslutningene sine, men ellers et godt innhopp. 

Hvem syns du var banens beste mot Villarreal? 

Pmn6