Extra large ziii
PK: Zidane snakket med pressen i etterkant av 3-2-seieren mot Villarreal i ettermiddag.

Zidane etter kamp: Villarreal (H)

Zidane møtte pressen i etterkant av ettermiddagens 3-2-seier mot Villarreal.

Real Madrid tok i mot Villarreal på Santiago Bernabéu i ettermiddag, og kampen viste seg å bli svært målrik. Real Madrid tok en tidlig ledelse da Brahim stjal ballen fra Santi Cazorla høyt på banen, og Mariano Díaz befant seg plutselig alene med keeper. Spissen gjorde ingen feil, og Real Madrid ledet 1-0. Gerard Moreno utlignet for Villarreal kort tid senere da Casemiro ga bort ballen til den spanske spissen i farlig posisjon. Jesús Vallejo scoret sitt første mål for Real Madrid like før pause, og dermed ledet hjemmelaget da andre omgang begynte. Mariano økte ledelsen like etter hvilen, og Villarreal klarte ikke å score før kampens siste sekunder. Dermed tok Real Madrid alle tre poengene på Santiago Bernabéu i ettermiddag. 

Les også: Spillervurderinger: Villarreal (H)

Zinédine Zidane møtte pressen i etterkant av kampen, og det var en svært fornøyd franskmann som svarte på en rekke forskjellige spørsmål. Real Madrid har nemlig fortsatt til gode å tape poeng på hjemmebane under Zinédine Zidane denne sesongen, og de helhvite fra Madrid har spilt en rekke gode kamper på Santiago Bernabéu siden begynnelsen av mars. Zidane fikk blant annet spørsmål om vrakingen av Gareth Bale, valget om å bruke Courtois fra start, samt Vinícius sin første kamp tilbake på flere måneder. 

Vi spilte mye bedre enn forrige gang, og jeg føler meg mye bedre i dag. Det samme gjør spillerne. Vi vant kampen på hjemmebane, og jeg er fornøyd. Det var en ganske jevn kamp, og når du leder 3-1 skal du ikke la de score, men det gjorde vi. Det var på grunn av en variasjon av faktorer, blant annet slitne spillere og varmen. Vi avsluttet ikke kampen veldig bra. 
Jeg vil ikke snakke om neste sesong. Jeg er fornøyd med Brahims opptreden, fordi når han får ballen går han rett i angrep. Han kan kanskje spille dårligere eller bedre, men han er en spiller som alltid prøver å finne rom. På det første målet gjorde han en fantastisk jobb i pressarbeidet etter at vi hadde mistet ballen. De ga den bort, Brahim stjeler den, og vi får målet. Jeg er fornøyd med prestasjonen og seieren, fordi spillerne trengte det. 

Vinícius Jr. 

Vinícius Jr. spilte 20 minutter, og etter tre måneder ute må han jobbe hardt. Vi har to kamper igjen, og det er det. Tankene våre vendes mot ham til nesten sesong. Når det gjelder Copa América, så er det helt opp til Tite. Vi får se hva som skjer. 

Mariano

Selvfølgelig har han ikke fått så mange muligheter, ettersom han har vært skadet over lengre perioder. Mariano fikk muligheten sin i dag, og han scoret to ganger. Jeg er glad på hans vegne.

Hvorfor startet Courtois i dag?

Fordi jeg må velge én av de tre keeperne jeg har tilgjengelig. I dag valgte jeg Courtois. 

Bale

Jeg er treneren, jeg må velge laget, og det ligger ikke noe mer i det enn det. Du kan tolke det som du vil. Jeg må velge en tropp med spillere, og noen kommer til å bli utelatt. 
Pmn6