Extra large 2vc0362
MÅLSCORERE: Mariano scoret to ganger, og Jesús Vallejo scoret en gang i seieren over Villarreal.

Real Madrid 3-2 Villarreal

Los Blancos kontrollerte kampen mot Villarreal selv om det ble jevnt resultatmessig.

Real Madrid 3-2 Villarreal
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 36
Søndag 5.mai, kl:16.15

1-0 Mariano Díaz (1') - Assist: Brahim Díaz
1-1 Gerard Moreno (11') - Assist: Álvaro González
2-1 Jesús Vallejo (40')
3-1 Mariano Díaz (49') - Assist: Dani Carvajal
3-2 Jaume Costa (90+4') - Assist: Gerard Moreno

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo - Valverde (Isco 62'), Casemiro, Kroos - Lucas (Asensio 62'), Mariano, Brahim (Vinícius 74') 

Villarreal: Fernández - Gaspar (Costa 82'), Álvaro, Funes Mori, Quintilla - Iborra, Cazorla - Chukwueze, Fornals (Bacca 72'), Pedraza (Trigueros 56') - Moreno

Pangstart

Det var ikke tvil om hvilket lag som var mest på fra start søndag ettermiddag for vertene gikk rett i strupen på den gule ubåt. Kun et drøyt minutt ut i kampen så kjempet Brahim ballen videre til Mariano i bakrom, og spissen avsluttet hurtig forbi Fernández og i mål til 1-0. Fem minutter etter scoringen dro samme mann seg innover i banen, og avsluttet med venstre fot - dog rett på Fernández. Et lite minutt senere kom Lucas frem på siden, og la hardt inn langs bakken, men Fernández fikk en fot på ballen og hindret vertene. Da klokka viste ti minutter fant Cazorla sin spiss i feltet på et hjørnespark, men Moreno sendte kula et par meter over mål. Kun et lite minutt senere skulle omsider samme mann få muligheten på ny da Álvaro spilte han frem, og denne gang var han sikker da han klemte kula i mål fra 16 meter til 1-1. 

Et kvarter ut i oppgjøret skulle vertene få en ny stor sjanse da en ball ble sendt til Carvajal som klemte til på halv volley fra drøyt tjue meter, men denne gang stod stolpen i veien, og selv om Mariano ble felt da han jaktet returen så var han i offside og gjestene avverget. Kort tid senere var unggutten Brahim på vei fremover, og selv med kraftig press klarte han å avslutte, men Fernández reddet lett. Et lite minutt senere kombinerte Lucas, Valverde og Kroos hvor sistnevnte sendte kula mot mål, dog igjen rett på Fernández. Los Blancos dominerte stort nå, og noen sekunder senere kom Marcelo frem på siden og sendte kula mot mål, men Fernández slo unna, og Valverde fanget opp returen, men sendte ballen like utenfor stolpen. Tjue minutter ut i kampen kom Brahim seg forbi på siden, og slo inn mot Valverde i feltet, men avslutningen fra kloss hold ble blokkert. 

Like før halvtimen kom Moreno fri på tjue meter, og klemte til med sitt venstre bein, men denne gang endte kula like over tverrliggeren. Noen minutter senere ble Chukwueze spilt på løp, og han dro seg fri før han klemte til, men Courtois var hurtig nede og reddet. Noen sekunder senere kom Lucas seg forbi på siden, og la inn på bakerste stolpe hvor Mariano ruvet høyest, men headingen til angriperen endte like utenfor. Fem minutter før hvilen fikk vertene hjørnespark, og Kroos sendte hurtig til Marcelo som dro seg innover i banen og sendte kula mot mål. Den gikk via en forsvarer og endte opp hos Vallejo som var iskald fra et par meter og sendte Los Blancos i føringen. Flere sjanser ble det ikke til noen av lagene, og dermed gikk de inn i hvilen på 2-1. 

Mariano dobbel

Vertene avsluttet den første omgangen med scoring, og det skulle ikke gå lang tid i den andre før ballen lå i mål på ny. Først var omsider gjestene og Moreno frempå etter tre minutter, men Courtois reddet avslutningen. Et lite minutt senere sendte Valverde en fantastisk pasning inn bak forsvaret til Villarreal som Carvajal snappet opp, og sendte tvers gjennom feltet til Mariano som enkelt satte ballen i mål til 3-1. Etter scoringen var den gule ubåt sin unggutt Chukwueze på fart fremover igjen, og sendte kula like utenfor stolpen. Like før timen kombinerte Kroos, Brahim og Marcelo, hvor Brahim til slutt mottok ballen, og fintet i feltet, før han sendte kula mot mål, men Fernández gjorde en fantastisk redning og hindret unggutten. Like etter timen var Chukwueze på farten igjen, og denne gang klemte han til fra utsiden av boksen, men forsøkte endte rett på Courtois. Real Madrid gikk umiddelbart i angrep, hvor Marcelo mottok ballen på siden og stormet fremover. Han tok seg inn i boksen, fintet en forsvarer og sendte kula mot mål, men igjen var Fernández god og fikk en hånd på ballen. 

Et drøyt kvarter før full tid mottok Brahim ballen på 16-meteren, han stoppet opp og forsøkte skru ballen i det lengste hjørnet, men forsøket endte like utenfor. To minutter senere fikk Chukwueze en stor mulighet da Quintilla fant han med et innlegg, men unggutten satte utrolig nok ballen utenfor mål fra kloss hold. Kort tid senere ruvet Gaspar høyest i feltet på et hjørnespark, men backen klarte ikke å få ballen på mål. Vertene stormet rett i angrep, og Marcelo fant Vinícius i feltet med et innlegg, men unggutten headet over med bakhodet. Det svingte fort nå, og gjestene gikk rett i angrep hvor Bacca forsøkte å overliste Courtois fra langt hold, men den høyreiste målvakten reddet lett. Minuttet senere kom lagkameraten Moreno fremover, og sendte kula mot mål, men igjen var Courtois god og reddet. 

Snaut ti minutter før full tid stormet Vinícius fremover, og fant Isco i feltet, som noe heldig flikket mot Mariano, men Fernández kom ut og hindret angriperen i å skyte. Et lite minutt senere fikk Mariano ballen i boksen, og skuddet hans ble blokkert rett til Vinícius som ladet skuddfoten, men Fernández reddet enkelt. Gjestene var omsider ikke ferdige for kvelden, for fire minutter på overtid så ble Moreno spilt i bakrom, og han fant innbytter Jaume Costa på 16-meteren, som på vakkert vis satte ballen høyt i det lengste hjørnet til 3-2. Real Madrid gikk omsider rett i angrep, hvor Asensio kom fri på siden og forsøkte finne Vinícius i feltet, men unggutten ble dekket opp og forsvaret avverget. Derimot burde han sett Mariano som stod helt fri på motsatt stolpe, men dessverre ikke. Dermed endte det 3-2 på Santiago Bernabéu etter et spennende oppgjør. 

Statistikk: 

 • Ballbesittelse: 59.8%
 • Antall skudd: 24
 • Skudd på mål:11
 • Antall pasninger: 609
 • Vellykkede pasninger:  538 (88%)
 • Nøkkel-pasninger: 17
 • Driblinger forsøkt: 26
 • Vellykkede driblinger: 16
 • Hjørnespark: 8
 • Offside: 2

Hva er dine tanker etter kampen mot Villarreal? 

Pmn6