Extra large valverde
TALENT: Fede Valverde er et stort talent som har spilt bra når han har fått sjansen denne sesongen.

Valverde er i Zidanes planer

Fede Valverde ser ut til å ha en fremtid i Real Madrid under ledelse av Zinedine Zidane.

Det kommer til å bli en del endringer i Madrid denne sommeren, det er noe man nærmest kan slå fast. Men en ting begynner nå å se klinkende klart ut, og det er at Fede Valverde kommer til å være en del av Real Madrid-troppen neste sesong. Uruguyaneren har fått mye spilletid av Zinedine Zidane, og han har tidvis vist prov på hva han er god for når han får minutter på banen.

Les også: Leiesoldatene - Ødegaard i drømmeform

MARCA melder at klubben nå har begynt forhandlinger med midtbanespillerens agent angående en forlengelse av kontrakten. Den nåværende kontrakten hans går ut i 2023, men klubben ønsker å forlenge den ytterligere. Zinedine Zidane ser på Valverde som en spiller som kan forbedre seg mye på kort tid, og han har en høy status i klubben, da de ser på han som en fremtidig storstjerne.

Noe annet positivt med å gi han en plass i troppen neste sesong, er at han innen kort tid får et spansk pass. Det betyr at han ikke opptar en av tre EU-plasser, som der igjen gjør at man heller kan bruke de på Militao, Rodrygo og Vinicius slik at de kan spille for Real Madrid neste sesong.

Pmn6